• Vintage puderne bliver til på ny....

  Jeg går tilbage i mit spor, tilbage til værkstedet, til det håndtrykte, til vintage puderne, som jeg opfandt i 2001, da jeg havde afsluttet min tekstil designuddannelse, på det der dengang hed Danmarks Design Skole... Jeg fortolker dem på ny, nye farver, nye mønstre.

  Her er Vintage pude nr. 062 med mit print af Markskel...

   

  vintagepude- unikapude - one off - susanne schjerning design - studio håndholdt

   

  De nye Vintagepuder er mere rå og vilde, de er mere forskellige og har farvetoner, stemninger og historie til fælles...

  Det er min kærlighed til de gamle smukke stoffer, deres mønstre, deres broderier og de falmede farver og stadig skønne kvaliteter i hør og bomuld. Jeg samler stofferne i farvegrupper....

  Jeg klipper dem i stykker og sammen sætter dem på ny, så hver pude forstykke får sin egen stemning, mønster og farvetone...

  Jeg syr dem sammen på min gamle trofaste Pfaff symaskine :-)

  .....og se hvor fine stykkerne bliver :-). de skal blive til forstykker på Vintage puderne.

  Hver pude forstykke er helt specielt, der er små historier gemt i mønstrene, her er det et skønt grønlænderprint, blomsterprint og håndbroderede korssting, alt er på vrangen, det er nemlig vrangsiden af stoffet jeg bruger på forsiden af puden. På den måde kan jeg sammensætte forskellige mønstre og alligevel få en helhed frem...Og så elsker jeg det falmede og udviskede udtryk, når stoffets farve kun delvist kan ses på bagsiden.

  Nu skal vintage puden have mit personlige aftryk. Jeg trykker mit mønster af pletter på stofstykket.

  Træramme rakel og trykfarve... det sker i trykværkstedet...

   

  Så skal stofstykket fixeres, sys til en pude, nummereres, fyldes, fotograferes og sættes til salg i min nye Susanne Schjerning Studio shop.

  Køb puderne i webshoppen eller besøg butikken i København :-)

   

  Susanne Schjerning

  Designer & Maker

  2018

   

   

   

 • Kommentarer til indlæg (0 kommentarer)

 • Læg en kommentar

Værsgo! Varen er lagt i din indkøbskurv. Vil du fortsæt dine indkøb eller at gå til kassen ?

c