Butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag kl. 12 - 18. Webshop sender gratis til pakkeshop i DK. Butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag kl. 12 - 18. Webshoppen sender pakker tirsdag og torsdag. Vores sommer udsalg er igang og vi tilbyder gode rabatter på mange udvalgte varer. En god start på dit smukke og unikke hjem. Se hvilke design, der er på udsalg. Vi sender fragtfrit til pakkeshop i Danmark.
 • Har du også svært ved at sove i sommervarmen?

  Har du også svært ved at sove i sommervarmen?

  Sommeren er over os og vi nyder den i fulde drag, men det kan være rigtig svært at falde dejligt i søvn når det er varm udenfor og i soveværelset. Derfor har vi samlet nogle få tip til dig, som har det lidt svært med sommervarmen om aftenen.

  Hold dit soveværelse koldt
  Det er vigtigt at holde sit soveværelse køligt. Sørg for at holde dine gardiner trukket for, så du kan holde den dejlige varme sol ude af rummet. Soveværelset skal være en dejlig beroligende mørk hule.

  Kig på dit sengetøj
  Dit sengetøj har stor indflydelse på, hvor varmt du har det om natten. Det er bedst at sove i sengetøj af 100% blød og lækker bomuld, der kan din krop nemlig ånde. Sover du i sengetøj, som ikke er i naturstof, får du det varmt. Notes by Susanne Schjerning er af 100% bomuld og vil holde dig køligere om natten – se nærmere her.

  Tag en kold drink og et bad
  Tag en kold drink – og her mener vi ikke en med alkohol. Drik et koldt glas vand inden sengetid og/eller tag et køligt bad – det er nemlig søvnfremmende. Badet gør også at din kropstemperatur falder, og dermed bliver det nemmere at falde i søvn.

  Sov uden dyne
  Selvfølgelig er det rarest at sove med noget over sig, men hvis varmen skulle blive for meget, kan du med fordel droppe dynen og kun sove med dit sengelinned. Hvis du har noget dejligt blødt bomuldssengetøj, vil det være rigtig rart for dig at falde i søvn. Mangler du nyt bomuldssengetøj? Se vores udvalg af bomuldssengetøj her.

  Vi håber det kan hjælpe dig lidt, og at du kan få noget dejligt søvn og føle dig udhvilet.