BÆREDYGTIGHED

I Susanne Schjerning Studio bestræber vi os på at være så bæredygtige som mulige, fra rene og langtidsholdbare produkter, den emballage vi sender i, til affaldssortering i Studio.

***

BÆREDYGTIG EMBALLAGE

I Webshoppen pakker vi dine vare fint ind i ubleget genbrugspapir og bruger cellulosebaseret tape. Vi sender i FSC mærket papæsker, som du kan genbruge. Vi sender også i miljørigtige forsendelsesposer af bioplast. Til gaveindpakning bruger vi støvgrønt genbrugspapir og gavesnor af hamp.

FCS PAPÆSKE

Papæsken er fremstillet på en dansk FCS certificeret fabrik. I æskens bund er trykt et lille sort FSC logo, det betyder at emballagen er fremstillet af træ fra bæredygtigt skovbrug. Æskerne består af minimum 70% genbrugspap og den resterende del stammer fra FSC kontrollerede skove i Skandinavien. Du kan genbruge papæsken til at sende igen, eller til at opbevare ting og sager.

 

 

 BIOPLAST FORSENDELSESPOSER

Vi sender også i miljørigtige forsendelsesposer af bioplast, som er det bedste bud på en bæredygtig forsendelse af tekstiler. Bioplast er lige så stærk og holdbar som almindelig plast. Forskellen er at i stedet for at være baseret på olie og gas som almindelige plastposer, er denne plastfolie lavet på en base af sukkerrør. sukkerrør vokser hurtigt og er derfor en fornybar resurce. De optager store mængder CO2, imens de vokser.

Ved at smide posen i skraldespanden efter brug, så den havner på forbrændingsanlægget, gør posen ingen skade for miljøet - den fordamper og bliver til kuldioxid og vand. Posen har et fint motiv af blade og nederst i hjørnet kan du se teksten : CO2 neutral bærepose. Baseret på sukkerrør. Fremstillet i Danmark.

.... der kommer mere

Værsgo! Varen er lagt i din indkøbskurv. Vil du fortsæt dine indkøb eller at gå til kassen ?

c