Butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag kl. 12 - 18. Webshop sender gratis til pakkeshop i DK. Butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag kl. 12 - 18. Webshoppen sender pakker tirsdag og torsdag. Vores sommer udsalg er igang og vi tilbyder gode rabatter på mange udvalgte varer. En god start på dit smukke og unikke hjem. Se hvilke design, der er på udsalg. Vi sender fragtfrit til pakkeshop i Danmark.

EMBALLAGE


BÆREDYGTIG EMBALLAGE

I Susanne Schjerning Studio bestræber vi os på at være så bæredygtige som mulige, fra rene og langtidsholdbare produkter, emballagen vi sender i og affaldssortering i Studio. 

I Webshoppen pakker vi dine vare fint ind i ubleget genbrugspapir og bruger cellulosebaseret tape. Vi sender i FSC mærket papæsker, som du kan genbruge. Vi sender i miljørigtige forsendelsesposer af bioplast. Og til gaveindpakning bruger vi støvgrønt genbrugspapir og gavesnor af hamp.

FCS PAPÆSKE

Papæsken er fremstillet på en dansk FCS certificeret fabrik. I æskens bund er trykt et lille sort FSC logo, det betyder at emballagen er fremstillet af træ fra bæredygtigt skovbrug. Æskerne består af minimum 70% genbrugspap og den resterende del stammer fra FSC kontrollerede skove i Skandinavien. Du kan genbruge papæsken til at sende igen, eller til at opbevare ting og sager.

Vi genbruger ofte papkasser, så måske er du heldig at modtage dine smukke indkøb i genbrugskasser, men bare rolig dine vare vil være smukt pakket ind og passet på.  

BIOPLAST FORSENDELSESPOSER

Vi sender i miljørigtige forsendelsesposer af bioplast, som er det bedste bud på en bæredygtig forsendelse af tekstiler. Bioplast er lige så stærk og holdbar som almindelig plast. Forskellen er at i stedet for at være baseret på olie og gas som almindelige plastposer, er denne plastfolie lavet på en base af sukkerrør. sukkerrør vokser hurtigt og er derfor en fornybar ressource. De optager store mængder CO2, mens de vokser.

Ved at smide posen i skraldespanden efter brug, så den havner på forbrændingsanlægget, gør posen ingen skade for miljøet - den fordamper og bliver til kuldioxid og vand. Posen har et fint motiv af blade og nederst i hjørnet kan du se teksten: CO2 neutral bærepose. Baseret på sukkerrør. Fremstillet i Danmark.