design by susanne schjerning

Efterårs NEWS! Smukt blåt og blødt Sandstone sengetøj til dit soveværelse. Skab din egen luxus stemning med mørke, blå farver på væggen, puder af blåt velour og en vase eller lampe af messing. Så får du en super cool stemning!

Køb Sandstone sengetøj

design by susanne schjerning er min kollektion af stemningsskabende sengetøj, duge og boligtilbehør, der kan glæde dig i dit hjem…. design by Susanne Schjerning kollektionen bliver til i samarbejde med Rikki Tikki Company.

Hvis du har spørgsmål, ros eller ris, så skriv til  info@rikkitikki.com
eller ring til de søde piger på  9857 2755

Du kan købe Sandstone sengetøj på rikkitikkishop

 

Din nye efterårs dug er Flower Green, super enkelt grafisk mønster i den fede mørke grønne farve, som giver Super god stemning til dit spisebord!

Dugen er trykt på bomuld, der er belagt med akryl. Dugen er 140 cm bred og du kan selv vælge længden.

Køb Flower Green dugen

 

Sandstone er et skønt nyt sengetøj med motiv af prikkede vifter,  inspireret af sten mosaik i støvede grå farvetoner. Sengetøjet er trykt med 10 forskellige grå farver.

Køb Sandstone sengetøj

Du kan købe alle design by susanne schjerning produkter i RikkiTikkiShop

 

Se det nye katalog for design by Susanne Schjerning AW16

 

Jeg arbejder intuitivt med mine design, og bruger stemninger og farver jeg har samlet i et Moodboard. Mønsterelementer og figurer tegner jeg i hånden og derefter bearbejder jeg mit design digitalt i Illustrator. Her kan jeg let ændre på farvestillinger og størrelser og jeg samler det endelige design til den rapport, der skal printe mønstret smukkest på din nye dug eller den dyne du skal putte dig i.
Vigtigt for mig er balance mellem mønstret og farvernes komposition, sprødhed og styrke …og det eventyrlige….at bruge farverne udtryksfuldt og stemnings skabende.

 

Foto fra LIV magasin med Happy Horses blue et af mine første og mest succes fyldte design, det har givet mange farver og til mange stemningsfyldte soveværelser.

Se alle mine design til sengetøj

 design by susanne schjerning er siden 2008 blevet til i et samarbejde med Rikki Tikki Company, du kan finde alle produkter på Rikki Tikki Shop

Hvis du har spørgsmål, ros eller ris, så skriv til  info@rikkitikki.com
eller ring til de søde piger på  9857 2755

 

Vaske guide for duge

Se mere om Harvest dug


Vaske guide for duge
Alle duge i denne serie er fremstillet af 100% akrylbelagt bomuld. De kræver minimal vedligeholdelse, idet den næsten 100% vandtætte overflade også er olie- og smudsafvisende.
Dette bevirker, at holdbarheden af dugen forlænges betydeligt, idet det er
nemmere at bevare dugen flot og ren.

· spildt væske el. lign. tørres let af med en fugtig klud indenfor ½ time.
· vask dugen ved mere genstridige pletter ved 40° C.
· undgå centrifugering og tørretumbling, men stryg dugen tør i let fugtig tilstand.
· stryg dugen ved 150° C (2 prikker) på forsiden med klæde henover, da alle har antiskrid på bagsiden.  Strygning genopretter den olie- og smudsafvisende effekt.


Egenskaber:
· overholder Øko-tex Standard 100
· har en max. krymp på 2 %
· er mindre vaskekrævende
· er 100% PVC og Phtalat fri

· har høj lysægthed

 

Vaske guide for sengetøj


Følg link til Botanical garden sengetøjVaske guide for sengetøj
Alle sengesæt er fremstillet af fine, ringspundne bomuldsgarner i lækker satinvævning. Dette, samt den ekstra easy-care finish gør, at sættene krøller minimalt og er bløde.
For at bevare de flotte og rene farver anbefales det, at sengesættene vaskes med vrangen ud og lynet lynlås. Vask uden blegemiddel.
Alle sengesæt overholder kravene i Øko-tex Standard 100.

GemGemGem

Værsgo! Varen er lagt i din indkøbskurv. Vil du fortsæt dine indkøb eller at gå til kassen ?

c