Gaver...

Giv en personlig til den, du holde af ...

Jeg tror, din kvinde bliver rigtig glad for en Vintagepude. En historiebærende pude i flere lag, med fortiden, husfliden og historien kombineret med det nutidige grafiske tryk som er trykt med silketryks ramme i mit studio. Den er syet af forskellige stykker vintage stof, jeg har samlet i en smuk farvestemning. Derefter har jeg håndtrykt et mønster på puden. Materialet er hør og bomuld og fyldet er naturfyld fra EU.

Alle puder er unika, så der findes kun en eneste pude af den, du vælger :-)

Puden herunder er vintagepude nr U083. Se flere Vintagepuder.

En virkelig fed gave til din mand...

... er en Landskabspude. De er rå og maskuline. Måske kan han genkende landskabet fra mit foto :-) I beskrivelsen på hver pude, står der i hvilket landskab, jeg har taget mit foto.

Denne Landskabspude har motiv fra Rungsted Havn og har nummer U208. Alle Landskabspuderne er forskellige. Motiverne er mine foto, der er overført til hørstof, der er syet sammen med uldstof i forskellige kvaliteter. Til sidst har jeg malet på hver pude. På den måde bliver din pude helt unik.

Du kan se flere Landskabspuder her eller klik på foto.

kähler vaser - kähler - desing by susanne schjerning - kabell vase

Kabell vaser fra Kähler med design af Susanne Schjerning.

 

 

øreringe fra emmas - perleøreringe - håndsyede smykker

Butikken er krydret med lækkert dansk produceret tilbehør som de smukke håndlavede perleøreringe fra Emmas.

 

 

læder taske - solon lædertasker - læder pung - pung - taske

Lækre håndsyede læder tasker og punge fra Solon på Fyn.

...og duftende dejlig aromaterapi og sæbe fra Mirrins, produceret i København. Perfekt som værtindegave.

 

Gaveindpakning og emballage

Jeg pakke gaver ind i fint støvgrønt  lavet af genbrugspapir, siesal snor, håndstemplede til og fra kort, og en lille smule glimmer :-) Pakker sendes i bæredygtig emballage lavet af co2 neutrale poser baseret på sukkerrør og papkasser af certificeret træ.

Besøg butikken

Susanne Schjerning Studio

Sankt Jørgens Allé 5, 1615 København V.

Butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag

kl. 12 - 18

 

Kun 5 min. fra Vesterport eller Hovedbanen.

 

Hvis du ikke ved hvilken gave, du skal vælge, kan du også vælge at købe et gavekort. Du kan vælge gavekort på forskellige beløb. 

Køb Gavekort

 

 

Gavekort indløser du ved en manuel overførsel. Du kan ikke bruge det direkte i studioshop. Kontakt studio@susanneschjerning.dk eller 60388272

Hvis du køber en gave og skal give den væk, og gaven ikke falder i den rigtige smag, er det selvfølgelig muligt at bytte den til noget andet. Husk du skal bytte inden 14 dage.

GAVERETURNERING

Hvis du har modtaget en gave, der er købt på susanneschjerning.dk og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere, har du mulighed for at betale differencen og få den tilsendt i stedet for. Udgifter i forbindelse med returnering samt ny levering dækkes af dig selv.

I begge tilfælde skal du kontakte Susanne Schjerning Studio på

tlf. 6038 8272 eller studio@susanneschjerning.dk. Tilbagesending foregår som beskrevet under returret. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven. Læs også Handelsbetingelser.

 

 

Vil du være med i konkurrencer, få gode tips til indretning eller følge med i nyhederne fra mit studio så

HUSK: At tilmelde dig mit nyhedsbrev nederst på denne side :-)

 

Værsgo! Varen er lagt i din indkøbskurv. Vil du fortsæt dine indkøb eller at gå til kassen ?

c