Julehjerter - unika fra Susanne Schjerning værksted.


Smukke unika julehjerter, der hylder håndværket, stofligheden, forskelligheden, det unike og glæden ved farver og mønstre.

susanne schjerning - julehjerter - dansk design - juledekoration - unika - dansk produktion

Julehjerterne er flettede af mange forskellige typer af papir, der er mønstret med forskellige håndmalede, håndtrykte og stemplede mønstre på værkstedet hos Susanne Schjerning Studio Håndholdt.

 

susanne schjerning julehjerter - håndlavede julehjerter - unika - dansk design - dansk produktion

Hvert julehjerte er sammensat, så der er en balance mellem harmoni og kontrast i hvert enkelt hjerte. Du kan se, at julehjerterne er unika på stemplet inden i hjerterne. Julehjerterne er nemlig også alle nummererede.

 

susanne schjerning - julehjerter - håndlavede julehjerter - dekoration til jul - julekort

I værkstedet hos Susanne Schjerning har vi arbejdet med upcycling, genbrug, håndværksteknikker og håndens arbejde. Vi har malet og lavet serigrafiske tryk i mange lag oven på gamle tapeter. Stemplet med sølv og guld med specialdesignede stempler på transparent papir i smukke farver. Håndmalet striber og træmønstre med akryl på papir. Alle disse forskelligt håndmønstrede papirer er blandet med skønne mønstrede papirer, jeg har samlet gennem årene og hvert julehjerte er en unik kombination af mønstre, der bliver til et helt specielt hjerte. Derefter er alt papir klippet og flettet i et simpelt mønster, fordi det er farverne og mønstrene der er det vigtigste.

I værkstedet har jeg haft hjælp af søde praktikanter til at trykke, stemple, male og klippe alt papiret jeg har brugt til at flette hjerterne :-)

Tak til Michelle, Merete og Cecilie.

 

julehjerter - susanne schjerning - julekort - dansk design - dansk produktion - unika

De smukke og unikke julehjerter kan du bruge som juledekoration i dine vinduer, på din væg eller på juletræet. Julehjerterne kan også bruges som julekort, som du kan sende i den medfølgende kurvet eller gives som værtindegave.

 

Jeg vælger dine specielle julehjerter.

julehjerter - susanne schjerning studio - blå julehjerter - dansk design - dansk produktion - juledekoration

Du kan købe julehjerter på min shop. Du skal vælge den farve du ønsker dine hjerter skal have. Så vælger jeg 4 stk hjerter til dig. Jeg vil sørge for at vælge de julehjerter, der passer sammen i farverne. Hvis du har specielle ønsker, så send mig en mail. Prisen for 4 hjerter er 340,- . Hvis du køber et enkelt julehjerte i butikken koster det 95,-

Alle julehjerterne er unika. Det betyder, at ingen af julehjerterne er ens, så når du vælger en farvetype - f.eks. de blå - julehjerter, vil ingen af julehjerterne være ens eller være de samme, som du ser på billederne på mit site.

 

julehjerter - susanne schjerning - unika - dansk design

Hvis du gerne helt selv vil vælge dine julehjerter, så er du naturligvis meget velkommen til at besøge min butik, som ligger 5 min. Fra Vesterport Station i København. Her kan du selvfølgelig også købe et enkelt hjerte til 95 kr.

Julehjerterne kan også købes på Louisiana.

 

Glædelig jul!

Julehilsner Susanne Schjerning

 

Værsgo! Varen er lagt i din indkøbskurv. Vil du fortsæt dine indkøb eller at gå til kassen ?

c