KONTAKT

SUSANNE SCHJERNING STUDIO & butik

Sankt Jørgens Allé 5, st.tv

1516 København V

I denne tid er butikken lukket, men

WEBSHOP ER ÅBEN!

støt den lille selvstændige designer!

KONTAKT

studio@susanneschjerning.dk 

www.susanneschjerning.dk

tel. 6038-8272 

 

Om Susanne Schjerning


Susanne Schjerning har i siden 2003 arbejdet som tekstildesigner, i feltet mellem unika håndværk og mainstream design, i en balance mellem kontrast og harmoni.


I Studio arbejdes intuitivt med farve og materialer og mønstre, der bliver til unika værker og tegninger og maleriske mønster bliver digitalt omformet til design for produktion.

 

susanne schjerning - dansk designer - sengetøj - tekstildesign - boligindretning

Måske kender du Susanne Schjerning design fra sengetøj, duge og puder. Happy Horses sengetøjet med løbende heste, sommerfugle og blomster flyttede ind i soveværelserne i mange hjem og dugene Deer in the Woods og Dahlia har dækket op på mange borde. Notes by Susanne Schjerning er det nye navn på duge og sengetøj, som bliver til i et samarbejde mellem designer Susanne Schjerning og Industrial Textiles.

I butikken kan du møde projekt Susanne Schjerning Studio Håndholdt, med håndtrykte puder fra værkstedet, unika, upcycling, bæredygtighed, håndværk og med skønne farver og mønstre og lækker kvalitet.

I butik Susanne Schjerning Studio i København, kan du købe alle de mange forskellige design projekter fra Susannes hånd. Du kan møde Susanne i butikken og få en personlig fortælling og rådgivning om valg af Susannes produkter.

Butikken er en lille perle fyldt med design af Susanne Schjerning. Find nye Items til dit helt personlige og unike hjem med Unikapuder og originalgrafik.

Her kan du købe Unika design fra Susanne Schjerning Studio Håndholdt, Nyt design fra workshops i København. Sengetøj fra Notes by Susanne Schjerning og Duge fra Notes by Susanne Schjerning

 

susanne-schjerning-design

 

Susanne Schjerning er uddannet fra Danmarks Design Skole, Institut for Unika, med speciale i tekstil tryk. Det nuværende KADK,  Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

 

Værsgo! Varen er lagt i din indkøbskurv. Vil du fortsæt dine indkøb eller at gå til kassen ?

c