Mød Susanne Schjerning

susanne-schjerning-designSusanne Schjerning har i siden 2003 arbejdet som tekstildesigner, i feltet mellem unika håndværk og mainstream design, i en balance mellem kontrast og harmoni.
I værkstedet arbejdes intuitivt med farve og materialer og mønstre, der bliver til unika værker og tegninger og maleriske mønster bliver digitalt omformet til design for produktion.

 

susanne schjerning - dansk designer - sengetøj - tekstildesign - boligindretning

Du kender sikkert Susanne Schjerning design fra sengetøj, duge og puder. Happy Horses sengetøjet med løbende heste, sommerfugle og blomster flyttede ind i soveværelserne i mange hjem og dugene Deer in the Woods og Dahlia har dækket op på mange borde. Notes by Susanne Schjerning er det nye navn på duge og sengetøj.

Måske er du parat til at møde det nye projekt Susanne Schjerning Studio Håndholdt, med håndtrykte puder fra værkstedet, unika, upcycling, bæredygtighed, håndværk og det du kender, skønne farver og mønstre og lækker kvalitet.

I butik Susanne Schjerning Studio i København, kan du opleve alle de mange forskellige design projekter fra Susannes hånd. Du kan møde Susanne i butikken og få en personlig fortælling og rådgivning om valg af Susannes produkter.

Butikken er åben torsdag og fredag 12-18 samt lørdag 12-16.

 

Susanne Schjerning er uddannet fra Danmarks Design Skole, Institut for Unika, med speciale i tekstil tryk. Det nuværende KADK,  Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

Læs designhistorie om Susanne

Værsgo! Varen er lagt i din indkøbskurv. Vil du fortsæt dine indkøb eller at gå til kassen ?

c