Vi holder sommer udsalg og sender gratis til pakkeshop i DK. Vores sommer udsalg er startet og vi tilbyder gode rabatter på mange udvalgte varer. En god start på dit smukke og unikke hjem. Se hvilke design, der er på udsalg. Vi sender fragtfrit til pakkeshop i Danmark.

Om Susanne

 

 

Susanne Schjerning Studio er grundlagt af designeren af samme navn – Susanne Schjerning. Susanne er uddannet designer fra Danmarks Design Skole med speciale i tekstildesign. Susanne grundlagde sit brand i 2003, som består af en webshop og en studiobutik i hjertet af Vesterbro.

Susanne er en forretningskvinde, som brænder for at skabe design med farve og mønstre, der tilføjer glæde, personlighed og hverdagsluksus i dit hjem. 

”I mine design arbejder jeg med elementerne kontrast og harmoni, som bliver til stemningsskabende design til hverdagslivet i familien. Jeg er inspireret af den nordiske natur og med stærke kompositioner af forunderlige farvestærke og fantasifulde verdener udvikler jeg design med et glimt i øjet.” - Susanne Schjerning

Besøg vores webshop her og se alle Susannes vidunderlige designs.