Om Susanne

 

Hej mit navn er Susanne Schjerning.

I mit arbejde som tekstildesigner og kreativ forretningskvinde i Susanne Schjerning Studio, brænder jeg for at skabe design, med farve og mønstre, der tilføjer glæde, personlighed og hverdagsluksus til dit hjem.

I mine design arbejder jeg med elementerne kontrast og harmoni, som bliver til stemningsskabende design til hverdagslivet i familien.


Måske kender du allerede mine design?

 

susanne-schjerning-design

Susanne Schjerning Studio er stemningsskabende dansk tekstildesign,  inspireret af den nordiske natur. I stærke kompositioner, af forundelige farvestærke og fantasifulde verdner, udviklier Susanne design med et glædeligt glimt i øjet. Et tydeligt nutidigt designudtryk, som balancerer på kanten mellem kontrast og harmoni.

Med udgangspunkt i egne håndtrykte unika tekstiler og en lille dansk produktion, grundlage jeg i 2003 brandet Susanne Schjerning Studio. Siden da, har jeg med sans for kvalitet og materiale og farve, samt fokus på at bringe det håndtegnede og personligt skæve udtryk med over i den industrielle og digitale produktion, skabt et let genkendeligt boligtekstil brand på det skandinaviske marked.

I mit Studio stræber jeg efter at være nærværende over for tidsånden, tendenser, politik, kunst og ikke mindst vores daglige liv og det vi længes efter; det er her, hvor ideerne til de nye design findes. Min ambition er at forene håndværk, teknik, inspiration og kreativitet til et unikt design.
Jeg ønsker at gøre godt og bæredygtigt design tilgængeligt for alle.

I butik Susanne Schjerning Studio i København, kan du opleve mine mange forskellige designprojekter. Mød mig i butikken og få en personlig fortælling og rådgivning til hvordan du kan indrette dig smukt og tilføje unika og personlighed til dit hjem.

*

Butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag kl. 12-18

*

Susanne Schjerning er uddannet fra Danmarks Design Skole, Institut for Unika, med speciale i tekstil tryk. Det nuværende KADK,  Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.


 

Værsgo! Varen er lagt i din indkøbskurv. Vil du fortsæt dine indkøb eller at gå til kassen ?

c