Få personlig stil med et smukt silketørklæde * Fri fragt ved køb over 695 kr. Få personlig stil med et smukt silketørklæde * Fri fragt ved køb over 695 kr.

Om Susanne

 

 

Susanne Schjerning er grundlagt af designeren af samme navn – Susanne Schjerning. Susanne er uddannet designer fra Danmarks Design Skole med speciale i tekstildesign. Susanne grundlagde sit brand i 2003, som består af et design LAB og webshop.

Susanne er en forretningskvinde, der brænder for at skabe design med farve og mønstre, som tilføjer glæde, personlighed og hverdagsluksus i dit hjem. 

”I mine design arbejder jeg med elementerne kontrast og harmoni, som bliver til stemningsskabende design til hverdagslivet i familien. Jeg er inspireret af den nordiske natur og med stærke kompositioner af forunderlige farvestærke og fantasifulde verdener udvikler jeg design med et glimt i øjet.” - Susanne Schjerning

Vi ønsker at inspirere dig til at indrette dig glædeligt og ekstra personligt i dit hjem. Både med smukt og super blødt sengetøj og de håndtrykte puder fra vores eget værksted.  

Med udgangspunkt i håndtrykte unika tekstiler og en lille dansk produktion grundlagde Susanne Schjerning i 2003 - Susanne Schjerning. Siden da har Susanne skabt en let genkendeligt boligtekstil brand på det Skandinaviske marked. Brandet og designet er skabt med fokus på kvalitet, materiale og farve, samt fokus på at bringe det håndtegnede og personlige skæve udtryk med over i den industrielle og digitale produktion. 

”I mit design stræber jeg efter at være nærværende over for tidsånden, tendenser, politik, kunst og ikke mindst vores daglige liv og det vi længes efter. Og i dét finder jeg idéerne til nye designs. Min ambition er at forene håndværk, teknik, inspiration og kreativitet til et unikt design – tilgængeligt for alle” – Susanne Schjerning.

Klik her og besøg vores webshop og se alle Susannes vidunderlige design