Butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag kl. 12 - 18. for køb over 499 kr. i Webshop sender vi gratis til pakkeshop i DK. Jule butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag kl. 12 - 18. Webshoppen sender pakker tirsdag og torsdag. Tilmeld dig vores nyhedsunivers og få 10% på din første ordre. Find flotte håndlavede unike design julegaver. For ordre over 499 kr. sender vi fragtfrit til pakkeshop i Danmark. Julegaver byttes til d. 14. januar 2021.

Om Susanne

 

 

Susanne Schjerning Studio er grundlagt af designeren af samme navn – Susanne Schjerning. Susanne er uddannet designer fra Danmarks Design Skole med speciale i tekstildesign. Susanne grundlagde sit brand i 2003, som består af en webshop og en studiobutik i hjertet af Vesterbro.

Susanne er en forretningskvinde, som brænder for at skabe design med farve og mønstre, der tilføjer glæde, personlighed og hverdagsluksus i dit hjem. 

”I mine design arbejder jeg med elementerne kontrast og harmoni, som bliver til stemningsskabende design til hverdagslivet i familien. Jeg er inspireret af den nordiske natur og med stærke kompositioner af forunderlige farvestærke og fantasifulde verdener udvikler jeg design med et glimt i øjet.” - Susanne Schjerning

Besøg vores webshop her og se alle Susannes vidunderlige designs.