Sov smukt i Meadow sengetøj 🌸 Fri fragt til pakkeshop ved køb over 799 kr. Sov smukt i Meadow sengetøj 🌸 Fri fragt til pakkeshop ved køb over 799 kr.

Notes by Susanne Schjerning

Notes by Susanne Schjerning er et design med botaniske motiver i et smukt og stemningsfyldt design. Det botaniske univers er skabt i afstemte mættede toner og indbyder derfor til velvære og hverdagsluksus.

Designet består af sengetøj og duge af høj kvalitet og lang holdbarhed. Notes er for dig, som ønsker at indrette soveværelset smukt og vil sove i blødt sengetøj, og opleve luksus til hverdag. Notes er for dig, som vil spise smukt og sundt – samtidig med at du på en flot og praktisk måde beskytter dit bord.

Susanne Schjerning er designeren bag brandet Notes, brandet opstod i 2016, som en revitalisering af brandet Design by Susanne Schjerning med fokus på det botaniske univers.

”Når jeg udvikler et nyt design, er det med udgangspunkt i rummet og det sengetøj  og duge, som skal bære designet. Designet er en udforskning af motiver, størrelser og farver, som samles i balancen mellem harmoni og kontrast.” – Susanne Schjerning. 

Notes duge  -  Notes sengetøj

Notes er et samarbejde mellem Susanne Schjerning Studio og Engholm Textiles.
Senest har vi genopdaget evergreendesignet Happy Horses til nyt sengetøj.

Forhandler
Notes forhandles i flere butikker i Danmark og Scandinavian, hvis du er butik og interesseret i at forhandle Notes by Susanne Schjerning skal du kontakte CEO Steen Knudsen (B2B salg), Engholm steen@indutex.dk, telefon nr.: 5121 9508.

Hvis du vil finde en butik nær dig, som forhandler Notes by Susanne Schjerning, kan du kontakte Engholm på telefon 48172055. Ellers er webshoppen altid åben og vi bytter med et smil.