Sengetøj fra Notes by Susanne Schjerning

Notes by Susanne Schjerning er et botaniske og stemningsfyldt univers skabt af designer Susanne Schjerning. Med de særlige afstemte farvetoner og smukke design indbyder det til velvære og hverdagsluksus.

det skønneste sengetøj Meadow design fra Notes by Susanne Schjerning

Designet består af sengetøj og voksduge af høj kvalitet og lang levetid. Notes by Susanne Schjerning er for dig, som ønsker at indrette soveværelset smukt og vil sove i blødt sengetøj, og opleve luksus til hverdag. Notes er for dig, som vil spise smukt og sundt – samtidig med at du på en flot og praktisk måde beskytter dit bord.

 

Susanne Schjerning er designeren bag brandet Notes, brandet opstod i 2016, som en revitalisering af brandet Design by Susanne Schjerning med fokus på det botaniske univers.

Susanne Schjerning designer sengetøj for Notes by susanne Schjerning

”I mine design arbejder jeg med elementerne kontrast og harmoni, som bliver til stemningsskabende design til hverdagslivet i familien. Jeg er inspireret af vores nordiske natur og med stærke kompositioner af forunderlige farvestærke planter skaber jeg design og fantasifulde verdener med et glimt i øjet.” - Susanne Schjerning

 

Køb lækkert blødt sengetøj i Susanne Schjerning Studio webshop

 

Notes by Susanne Schjerning bliver til i et samarbejde mellem Susanne Schjerning design LAB og Engholm Textiles.

Find Forhandler

Hvis du vil finde en butik nær dig, som forhandler sengetøj og voksduge fra Notes by Susanne Schjerning, kan du kontakte Engholm på telefon 48172055. Ellers er webshoppen altid åben og vi bytter med et smil.

 

B2B

Notes sengetøj og voksduge forhandles i flere butikker i Danmark og Norden. Hvis du er butik og interesseret i at forhandle Notes by Susanne Schjerning skal du kontakte CEO Steen Knudsen (B2B salg), Engholm steen@indutex.dk, telefon nr.: 5121 9508.