Få personlig stil med et smukt silketørklæde * Fri fragt ved køb over 695 kr. Få personlig stil med et smukt silketørklæde * Fri fragt ved køb over 695 kr.

Om silketørklæder fra HAZEL Cph

Silketørklæde fra HAZEL Cph i abrikosfarvet 100% ren silke crepe de Chine

Silketørklædet til dig …

… der vil være ubesværet, naturligt og luksuriøst velklædt – hver dag. Slip bekymringerne om, hvad du skal tage på; du vil altid se godt ud med et silketørklæde. Brug bare din basisgarderobe, og tilsæt et farvestrålende og eksklusivt silketørklæde – som fremhæver din personlighed.

Vær naturligt og skødesløst velklædt

Mærk silkens naturlige blødhed og varme mod din hals. Ånd dybt og indtag din luksuriøse naturlige velklædthed. Føl dig godt tilpas - bare tag det på. Brug tørklædet enkelt og naturlig. Bind det om halsen eller om dit hår. Du behøver ikke at arrangere det på en bestemt måde. Det er det, vi kalder at være "naturligt skødesløst velklædt".

 

Luksus silketørklæde fra HAZEL Cph Susanne Schjerning

Empower yourself

100% ægte silke er et naturprodukt, der har superegenskaber; silken holder dig lun om vinteren og kølig om sommeren. Samtidig er den delvist selvrensende. Du skal blot behandle silken skånsomt. Du kan bruge dit silketørklæde altid. Det er Slow Fashion med Lang Levetid. Du er kvalitetsbevidst, når du vælger et silketørklæde i ægte silke. Når du bærer silken - dronningen over alle materialer, så mærk din styrke og udstråling!


Køb lækkert silketørklæde i Susanne Schjerning Studio webshop

 

Få et eksklusivt look

Silketørklæder fra HAZEL Cph er til dig, der kan lide det naturlige og afslappede look. Vi bruger kun lækre og naturlige silkekvaliteter, som Twill og Crepe de Chine, som begge har en naturligt og dyb glans; både mat og shine. Et luksuriøst naturligt look, der forenes i et smukt samspil med farver og design, der fuldendes til eksklusive silketørklæder med fint rullede kanter.

Fremhæv din personlighed ...

... og forelsk dig i et design, sans intensiteten af farverne på silken og føl dig smuk og fri som en sommerfugl. Indtag styrken fra de særlige design og føl dig stærk og beriget; denne First Edition af HAZEL Cph silketørklæder er kun produceret i et meget begrænset antal.

 

 

Digitalprint på luksus silke Susanne Schjerning Studio

Om bæredygtighed & Slow Fashion

Silketørklæderne bliver digitalprintet, hvilket er den mest resursebesparende produktion i forhold til traditionel tørklædeproduktion, da der her kun anvendes ca. 10% trykfarve og vandforbrug. Dit HAZEL Cph silketørklæde er silke i høj kvalitet og med lang levetid - det er Slow Fashion. Du kan bruge det hver dag, men vil du på et tidspunkt skifte det ud, tager vi dit HAZEL Cph tørklæde i kommission, så det kan få et nyt og skønt liv med en anden kvinde.

 

Silkerørklædet fra HAZEL Cph . en perfekt gave fra Susanne Schjerning Studio

I smuk gaveæske

Dit silketørklæde bliver pakket i en flad og fin silkepapirspose. Hvis du ønsker en gaveæske, så skal du købe den i webshoppen. Den koster 0 kr.

 

Køb lækkert silketørklæde i Susanne Schjerning Studio webshop
 

 

VORES MISSION

HAZEL Cph er et nyt Slow Fashion brand med base nord for København. Vores mission er at skabe luksuriøse silketørklæder, som helt enkelt får dig til at føle dig naturligt skødesløst velklædt hver dag.

Empower women

Vi vil give kvinder styrke, og gøre det enkelt at blive naturligt, skødesløst velklædt, med helt særlige eksklusive silketørklæder fra HAZEL Cph. Vi vil befri kvinder for bekymringerne over, hvad de skal tage på. Vi vil befri kvinder for intetsigende design, dårlig tøjkvalitet og overfyldte klædeskabe. Vi vil styrke kvinder til at hvile i sig selv og føle sig naturligt velklædt i hverdagsluksus.

 

Vi brænder for

At skabe unikke tidløse artwork design med skønne mønstre og farver, til personlige silketørklæder, som smykker dig med styrke og farve. Vi vælger de lækreste, ægte og rene naturmaterialer, for vi tror, at det er meningen med naturen, verden og resurserne, at vi skånsomt og i lille skala skaber smukke, ægte langtidsholdbart Slow Fashion.

Bag HAZEL Cph står designer Susanne Schjerning, som er kendt for sine særlige sanselige farvestemninger og design i høj kvalitet.

Vi insisterer på langsommelighed og sanselighed – både i vores design og vores livsanskuelse – det ønsker vi at dele med dig.

 

Slow Fashion - Vi skaber langtidsholdbare design, som du forelsker dig i.

Eksklusivt - Vi vælger ægte og lækre bæredygtige kvaliteter til vores tørklæder.

Bæredygtigt - Vi vælger den bedste produktion for vores jord.

Transparens - Vi er tydelige om værdikæden i vores produkter.

Pre–Loved - Vi vil oprette en Pre-Loved salgsplatform samt salg af vintagesilketørklæder

 

Køb lækkert silketørklæde i Susanne Schjerning Studio webshop

Følg @susanneschjerningstudio på Instagram

Følg HAZEL Cph på Instagram - Luksus silketørklæder - Susanne Schjerning Studio