Silketørklæder fra HAZEL

Silketørklædet til dig …

… der vil være ubesværet, naturligt og luksuriøst velklædt – hver dag. Slip bekymringerne om, hvad du skal tage på; du vil altid se godt ud med et silketørklæde. Brug bare din basisgarderobe, og tilsæt et farvestrålende og eksklusivt silketørklæde – som fremhæver din personlighed.

Vær naturligt og skødesløst velklædt

Mærk silkens naturlige blødhed og varme mod din hals. Ånd dybt ind og nyd at være naturligt velklædt. Føl dig godt tilpas - bare tag det på. Brug tørklædet enkelt og naturlig. Bind det om halsen eller om dit hår. Du behøver ikke at arrangere det på en bestemt måde. Jeg kalder det, at være "naturligt skødesløst velklædt".

 

Empower yourself

100% ægte silke er et naturprodukt, der har superegenskaber; silken holder dig lun om vinteren og kølig om sommeren. Samtidig er den delvist selvrensende. Du skal blot behandle silken skånsomt. Du kan bruge dit silketørklæde altid. Det er Slow Fashion med Lang Levetid. Du er kvalitetsbevidst, når du vælger et silketørklæde i ægte silke. Når du bærer silken - dronningen over alle materialer, så mærk din styrke og udstråling!

Giv dig selv et eksklusivt look

Silketørklæder fra HAZEL Cph er til dig, der kan lide det naturlige og afslappede look. Vi bruger kun lækre og naturlige silkekvaliteter, som Twill Silke som har en naturlig og dyb glans, den er både mat og shine. Et luksuriøst naturligt look, der forenes i et smukt samspil med farver og design, der fuldendes til eksklusive silketørklæder med fint rullede kanter.

 

Fremhæv din personlighed ...

... og forelsk dig i et design, sans intensiteten af farverne på silken og føl dig smuk og fri som en sommerfugl. Indtag styrken fra de særlige design og føl dig stærk og beriget; denne First Edition af HAZEL Cph silketørklæder er kun produceret i et meget begrænset antal.

 

 

Om bæredygtighed & Slow Fashion

Silketørklæderne bliver digitalprintet, hvilket er den mest resursebesparende produktion i forhold til traditionel tørklædeproduktion, da der her kun anvendes ca. 10% trykfarve og vandforbrug. Dit HAZEL Cph silketørklæde er silke i høj kvalitet og med lang levetid - det er Slow Fashion. Du kan bruge det hver dag, men vil du på et tidspunkt skifte det ud, tager vi dit HAZEL Cph tørklæde i kommission, så det kan få et nyt og skønt liv med en anden kvinde.

 

Silkerørklædet fra HAZEL Cph . en perfekt gave fra Susanne Schjerning Studio

I smuk gaveæske

Dit silketørklæde bliver pakket i en flad og fin silkepapirspose. Hvis du ønsker en gaveæske, så skal du købe den i webshoppen. Den koster 0 kr.


Empower women

Med ønsket om at styrke kvinder, ved at gøre det enkelt at blive naturligt, skødesløst velklædt, med helt særlige eksklusive silketørklæder fra HAZEL Cph. Så du vil blive fri for bekymringen over, hvad du skal tage på. Målet er at befri kvinder for intetsigende design, dårlig tøjkvalitet og overfyldte klædeskabe. Derved at styrke kvinder til at hvile i sig selv og føle sig naturligt velklædt i hverdagsluksus.

 

Jeg brænder for

At skabe unikke tidløse artwork design med skønne mønstre og farver, til personlige silketørklæder, som smykker dig med styrke og farve. I de lækreste, ægte og rene naturmaterialer, for jeg tror, at det er meningen med naturen, verden og resurserne, at vi skånsomt og i lille skala skaber smukke, ægte langtidsholdbart Slow Fashion.

Jeg vil insisterer på langsommelighed og sanselighed – både i mine design og livsanskuelse – og det ønsker jeg at dele med dig.

 

Slow Fashion - Det er langtidsholdbare design, som du forelsker dig i.

Eksklusivt - Kun ægte og lækre bæredygtige kvaliteter til vores tørklæder.

Bæredygtigt - Den bedste produktion for vores jord.

Transparens - Tydelighed om værdikæden i produkterne.

 

With Love

Susanne Schjerning

 

Bag HAZEL Cph står designer Susanne Schjerning, som er kendt for sine særlige sanselige farvestemninger og design i høj kvalitet.

 

Køb lækkert silketørklæde i Susanne Schjerning Studio webshop

Følg @susanneschjerningstudio på Instagram