❤️ Find skønne julegaver ❤️ Vælg din nye juledug ❤️Julegaver byttes til d. 14. januar ❤️ ❤️ Find skønne julegaver ❤️ Vælg din nye juledug ❤️Julegaver byttes til d. 14. januar ❤️

Om HAZEL Cph

Silketørklæder fra HAZEL Cph

Silketørklædet til dig…

… der vil være ubesværet, naturligt og luksuriøst velklædt – hver dag. Slip bekymringerne om, hvad du skal tage på; du vil altid se godt ud med et silketørklæde. Brug bare din basisgarderobe, og tilsæt et farvestrålende og eksklusivt silketørklæde – som fremhæver din personlighed.

Vær naturligt og skødesløst velklædt

Mærk silkens naturlige blødhed og varme mod din hals. Ånd dybt og indtag din luksuriøse naturlige velklædthed. Føl dig godt tilpas - bare tag det på. Brug tørklædet enkelt og naturlig. Bind det om halsen eller om dit hår. Du behøver ikke at arrangere det på en bestemt måde. Det er det, vi kalder at være naturligt skødesløst velklædt.

Empower you

100% ægte silke er et naturprodukt, der har super egenskaber; silken holder dig lun om vinteren og kølig om sommeren. Samtidig er den delvist selvrensende. Du skal blot behandle silken skånsomt. Du kan bruge dit silketørklæde altid. Det er Slow Fashion med Lang Levetid. Du er kvalitetsbevidst, når du vælger et silketørklæde i ægte silke. Når du indtager silken - dronningen over alle materialer - og mærker din styrke og udstråling.

Få et eksklusivt look

Silketørklæder fra HAZEL Cph er til dig, der kan lide det naturlige og afslappede look. Vi bruger kun lækre og naturlige silkekvaliteter, som Twill og Crepe de Chine, som begge har en naturligt og dyb glans; både mat og shine, et luksuriøst naturligt look, der forenes i et smukt sammenspil med farver og design, som fuldendes til eksklusive silketørklæder, med fint rullede kanter.

Fremhæv din personlighed ...

... og forelsk dig i et design og bliver lykkelig, når du sanser intensiteten af farverne på silken og føler dig smuk og fri som en sommerfugl. Indtag styrken fra de særlige design og føl dig stærk og beriget. Denne First Edition af HAZEL Cph silketørklæder er kun produceret i et meget begrænset antal.

Bæredygtighed & Slow Fashion

Silketørklæderne bliver digitalprintet, hvilket er den mest bæredygtige produktion i forhold til traditionel silketryk, da der kun anvendes 10% trykfarve og vandforbrug ved denne proces. Dit HAZEL Cph silketørklæde er silke i høj kvalitet og med lang levetid - det er Slow Fashion. Du kan bruge det hver dag, men vil du på et tidspunkt skifte det ud, tager vi dit HAZEL Cph tørklæde i kommission, så det kan få et nyt og skønt liv med en anden kvinde. Læs mere under fanen bæredygtighed.

I smuk gaveæske

Glæd dig til at åbne den flotte hvide gaveæske, og finde silketørklædet indpakket smukt i farveafstemt silkepapir. Silketørklædet er den perfekte gave.

 

 

VORES MISSION

HAZEL Cph er et nyt Slow Fashion brand baseret i København. Med en mission om at skabe luksuriøse silketørklæder, som helt enkelt får dig til at føle dig naturligt skødesløst velklædt hver dag.

Empower women

Vi vil give kvinder styrke, og gøre det enkelt at blive naturligt, skødesløst velklædt, med helt særlige eksklusive silketørklæder fra HAZEL Cph. Vi vil befri kvinder for bekymringerne over, hvad de skal tage på. Vi vil befri kvinder for intetsigende design, dårlig tøj kvalitet og overfyldte klædeskabe. Vi vil styrke kvinder til at hvile i sig selv og føle sig naturligt velklædt med hverdags luksus.

Vi brænder for

at skabe unikke tidløse artwork design med skønne mønstre og farver, til personlige silketørklæder, som smykker dig med styrke og farve. Vi vælger de lækreste, ægte og rene naturmaterialer, for vi tror, at det er meningen med naturen, verden og resurserne, at vi skånsomt og i lille skala skaber smukke, ægte langtidsholdbart Slow Fashion.

Bag HAZEL Cph står designer Susanne Schjerning, som er kendt for sine særlige sanselige farvestemninger og design i høj kvalitet.

Vi insisterer på langsommelighed og sanselighed – både i vores design og vores livsanskuelse – det ønsker vi at dele med dig.

Slow Fashion - Vi skaber langtidsholdbare design, som du forelsker dig i.

Eksklusivt - Vi vælger ægte og lækre bæredygtige kvaliteter til vores tørklæder.

Bæredygtigt - Vi vælger den bedste produktion for vores jord.

Transparens - Vi er tydelige om værdikæden i vores produkter.

Pre–Loved - Vi vil oprette en Pre-Loved salgsplatform samt salg af vintagesilketørklæder

 

Følg @hazel.cph på Instagram