Om Susanne Schjerning

Susanne Schjerning - et design studio med en særlig signatur

Det er let genkendelige og stemningsfulde farvemættede tekstil design, med fokus på at bringe art-work design, unika og den håndtegnede streg med det personlige skæve udtryk, med over i den industrielle og digitale produktion. 
Susanne Schjerning skaber lækre sanselige kvalitetsprodukter som silketørklæder og sengetøj. Det er hverdagsluksus i super lækker kvalitet af skønne materialer i høj kvalitet og med lang levetid, som giver plads til et nydelses fuldt liv med ro og plads til fordybelse.

 

designer Susanne Schjerning i sit design studio

Intuition og design

"I min praksis skaber jeg med min intuition. Jeg trækker på hele min design erfaring og viden og tilsætter trends og farver og stemninger, natur, kultur, strømninger i tiden og det vilde. Min gave er at jeg kan skabe mere end øjet ser. I mine design skaber jeg stemninger med farver og motiver, som en åbning til en verden, der taler til sjælen og glæden."
Susanne

 

Susanne Schjerning udvikler design i flere samarbejder.

I HAZEL Cph skabes de luksuriøse artwork silketørklæder.
I Notes by Susanne Schjerning designes det lækre bløde sengetøj og flotte voksduge.

I alle projekter vægtes bæredygtighed, høj kvalitet, lang levetid, genbrug og lokale produktioner.

 

 Køb lækkert silketørklæde i Susanne Schjerning Studio webshop

Design siden 2003

Med udgangspunkt i håndtrykte unika tekstiler og en lille dansk produktion grundlagde Susanne Schjerning i 2003 - design by Susanne Schjerning. Siden da har Susanne skabt en let genkendelige stemningsfyldte design på lækkert sengetøj, puder, vaser og duge med fokus på kvalitet, materiale og farve. Design i balancepunktet mellem kontrast og harmoni, og evnen til at bringe det håndtegnede og personlige skæve udtryk med over i den industrielle og digitale produktion.

”I min praksis stræber jeg efter at være nærværende over for tidsånden, tendenser, politik, kunst og ikke mindst vores daglige liv og det vi længes efter. Og i dét finder jeg idéerne til nye designs. Min ambition er at forene håndværk, teknik, inspiration og kreativitet til et unikt design – hverdagsluksus tilgængeligt for alle” – Susanne Schjerning.

Susanne er uddannet designer fra Danmarks Design Skole / DKA - Det Kongelige Akademi, med speciale i tekstildesign i 1999. Privat bor Susanne helt tæt på naturen ved Sjælsø i Birkerød med sin mand Peter, og praktiserer at forvilde sin have samt Mindful Craft.

 


Følg Susanne Schjerning Studio på Instagram
Susanne Schjerning Studio på Instagram