❤️ Find skønne julegaver ❤️ Vælg din nye juledug ❤️Julegaver byttes til d. 14. januar ❤️ ❤️ Find skønne julegaver ❤️ Vælg din nye juledug ❤️Julegaver byttes til d. 14. januar ❤️

Vedlighold & Bæredygtighed

Høj kvalitet og lang levetid er kerneværdier i Susanne Schjerning Studio

Vi stræber efter at udvikle høj kvalitets produkter med lang levetid, på den måde bliver dit sengetøj og din dug endnu mere bæredygtig, fordi det holder i lang tid. Vi producerer i Europa hos vores velkendte leverandører, så vi er sikre på sengetøjet og dugenes kvalitet og hele produktionen er så sikker som muligt både hvad angår spildevand og arbejdsforhold.

Se hvordan du passer godt på dine produkter, og er med til at forlænge deres levetid.

Sengetøj fra Notes by Susanne Schjerning

Sengetøj Notes by Susanne Schjerning

Sengetøjet fra Notes by Susanne Schjerning er et kvalitetsprodukt med lang levetid. Materialet til sengetøjet er bomuld vævet i en lækker bomuldssatin af høj kvalitet, som giver sengetøjet en lang levetid. Det har fået en ”easy care” behandling, som sørger for, at du ikke behøver at stryge sengetøjet og bruge CO2 på det. Stofforbruget er reduceret ved at bruge lynlås som lukning.

Sengetøjet er produceret efter Oeko-Tex satandard 100. Det betyder at, der er tale om humant økologisk sengetøj, som ikke har skadelig effekt på menneskers sundhed og helbred. Du kan finde Oeko-Tex standard 100 mærket inde I sengetøjet.

Øko-Tex standart 100  Læs mere om Oeko-Tex standard 100

 

TC200

Sengetøjet fra notes by Susanne Schjerning er lækkert og dejlig blødt, der er fordi selve stoffet er vævet i en 40x40 Satin-binding, tallet betegner antallet af tråde i både skud og trådretning, så jo højere tal, jo finere vævning og jo blødere stof. betegnelsen for vores sengetøj er TC 200, som betyder Tread Count. Sengetøjet med design af Susanne Schjerning har altid været TC 200.

 

Vi producerer Notes sengetøjet hos BBS i Tyrkiet.

sengetøj Notes by Susanne Schjerning BBS syning

Notes sengetøjet bliver produceret i Tyrkiet, hos den producent vi har arbejdet sammen med siden 2007. Det er voksne og uddannede arbejdere på fabrikken, de har kontrol over arbejdsmiljø og farveprocesser og vi besøger løbende fabrikken. Her kan du se et billede fra systuen, hvor de syr Happy Horses sengetøj.

 

Sengetøj Notes by Susanne Schjerning

Donér

Hvis du bliver træt af sengetøjet eller at det er blevet for slidt, efter mange års brug, og det har været nede og runde hundekurven. Opfordrer vi til at donere det til en genbrugsbutik. De fleste genbrugsbutikker sorterer det tøj og tekstil de får ind, så aflevér endeligt dit brugte sengetøj til dem, da stoffet kommer til ”opkrads” – og på den måde kan man genanvende bomuldsfibrene.

Indpakning

Når du køber dit sengetøj, vil det være pakket ind i plastemballage, for at beskytte sengetøjet. Plastemballagen er fremstillet af genbrugsplast.

Sådan passer du godt på dit sengetøj

Hvis du passer godt på dit sengetøj kan det holde rigtig længe. For at bevare de flotte og dybe farver, skal du vaske sengetøjet på vrangen med lynlåsen halvt lukket. Husk at vaske dit nye sengetøj før brug sammen med lignende farver på max 60 grader. Undgå tumbleren, for det slider på stoffet, tør i stedet ude eller inde med god udluftning, så gavner du også miljøet.

Vaskesymboler

 

I Notes by Susanne Schjerning ønsker vi at arbejde videre med bæredygtighed og økologisk bomuld.

Duge fra Notes by Susanne Schjerning

Voksdug grøn Notes by Susanne Schjerning

Med voksdugene/akryldugene fra Notes by Susanne Schjerning kan du spare på vasken, den skal blot tørres af, men kan selvfølgelig også vaskes i maskinen – se vaskevejledning længere nede. Vores duge er af fremragende kvalitet og har lange levetider.

Dugen er fremstillet af trykt bomuld, der er belagt med et dobbeltlag af 100% akryl. Det kræver minimal vedligeholdelse, idet den næsten 100% vandtætte overflade også er olie- og smudsafvisende. Det betyder, at du kan holde dugen flot i meget lang tid blot ved at tørre den af, hvis du har spildt på dugen. Nogle af vores kunder har haft den samme dug i 10 år!

Dugen er produceret efter OEKO-TEX Standard 100 og er fri for farlig kemi.

Læs mere om Oeko-Tex standard 100

 

Vi producerer Notes voksduge hos BBS i Tyrkiet.

Voksdug Notes by Susanne Schjerning BBS

Dugene der er coated med akryl, bliver produceret i Tyrkiet hos BBS, som vi har arbejdet sammen siden 2007. Det er voksne og uddannede arbejdere på fabrikken, de har kontrol over arbejdsmiljø og farveprocesser og vi besøger løbende fabrikken. 

Resterne fra dugene bruger vi til at producere vores toilettasker, som bliver syet på en lille systue i Helsingør.

 

Der er særligt 3 kvalitets kendetegn ved akrylduge fra Notes by Susanne Schjerning.

  1. De flotte og stemningsfulde håndtegnede design.

  2. Akryldugen har en stoflighed, og er slet ikke en stiv og klistret voksdug som dem fra de gamle dage.

  3. Akryldugen har en utrolig lang levetid, når du passer godt på den.

 

Sådan passer du godt på din Voksdug

Det smarte ved Notes akryldug er, at du blot behøver at tørre dugen af med en blød og fugtig klud med lidt opvaskemiddel på, senest ½ time efter du har spildt på den. Så kan du nemlig få pletter af og samtidig spare vand på en maskinvask. Og dugen bliver fin som ny.

Det er nemt at bevare dugen flot og ren i lang tid, men du må ikke skrubbe med svamp eller børste - det kan akryllaget ikke tåle!

Vaskeanvisning

Hvis du har genstridige pletter, kan dugen vaskes i maskine på 40 grader. Der skal du arbejde lidt mere for sagen, fordi dugen vil krølle noget, efter den er vasket. For at få det bedste resultat skal du undgå centrifugering og stryge dugen tør med et viskestykke over, mens dugen stadig er fugtig. Stryg ved 2 prikker. Max. krymp på 2% ved vask i maskine.

Print Vedligehold af akryldug

Opbevaring

Den bedste opbevaring for din dug er at rulle den på et langt paprør. Og et godt tip som vi fik fra en kunde, så kan du hænge den på en bøjle i dit skab. Hvis du folder din dug og gemmer den i et skab så husk, at du med fordel kan glatte folderne ud med et strygejern.

Hvor lang skal min dug være?

Du skal måle dit bord og lægge 50 cm til længden, som er ca. 25 cm ekstra til I hver bordende.
I webshoppen er der 3 forskellige længder på dugene, de passer til borde i følgende mål: 

  • Dugen på 140 x 220 cm passer til et bord på ca. 170 cm med 25 cm nedfald over kanten af bordet i hver ende.

  • Dugen på 140 x 250 cm passer til et bord på ca. 200 cm med 25 cm nedfald over kanten af bordet i hver ende.

  • Dugen på 140 x 270 cm passer til et bord på ca. 220 cm med 25 cm nedfald over kanten af bordet i hver ende.

  • Dugen 140 x 320 cm passer til et bord på ca. 270 cm med 25 cm nedfald over kanten af bordet i hver ende. 

Dugen måler 140 cm i bredden