Shop Info - Handelsbetingelser - GDPR - Cookies

GENERELLE OPLYSNINGER

WWW.SUSANNESCHJERNING.DK

SUSANNE SCHJERNING STUDIO ApS

SANKT JØRGENS ALLÉ 5, st.th.,

1615 KØBENHAVN V DANMARK

CVR NR: 30598660

TLF: 6038 8272

MAIL: STUDIO@SUSANNESCHJERNING.DK

ETABLERINGSÅR: 2007

ORGANISATIONSFORM: ANPARTSSELSKAB / ApS

 

HANDELSBETINGELSER

BETALING

Følgende kort kan anvendes på susanneschjerning.dk: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Maestro

Der tages ikke gebyr ved betaling på susanneschjerning.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra susanneschjerning.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er i danske kroner (DKK). Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret. Der er ikke refusion af moms, når der sendes til lande uden for EU. Priserne til lande uden for EU er højere pga. tillægsomkostninger ved forsendelse af varer ud af EU. Lokale skatter og afgifter er ikke dækket af Susanne Schjerning Studio.

KØB AF VARER

Ved køb af varer på susanneschjerning.dk skal du udfylde dine personlige informationer så som navn, adresse og betalingsinformationer. Bemærk, at et køb foretaget på susanneschjerning.dk ikke er bindende, før vi har godkendt dit køb.

Du vil modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail. Vær opmærksom på, at dette ikke er den endelige ordrebekræftelse.

Ordren er først accepteret, når den er godkendt og varen er på lager, hvorefter du vil modtage en ordrebekræftelse fra os. OBS. Et køb foretaget på susanneschjerning.dk er først bindende, når begge parter har accepteret handlen.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt da venligst Susanne Schjerning Studio på telefon +45 6038 8272, eller skriv til studioshop@susanneschjerning.dk.

FRAGT

Ved varekøb for over 1500 DKK, leverer vi fragtfrit til din privatadresse i Danmark (dette gælder ikke Grønland og Færøerne). Ved køb for under 1500 DKK er fragten 90 DKK.

Fragtomkostninger vil fremgå af ordregodkendelsen, inden du betaler.

Du kan også vælge af afhente fragtfrit hos Susanne Schjerning Studio, Sankt Jørgens Allé 5, st.th., 1615 København V. Danmark efter aftale – HUSK du skal ringe +45 6038 8272 eller skrive til studioshop@susanneschjerning.dk så vi kan aftale en tid.

FRAGT TIL UDLANDET samt til Grønland og Færøerne.

susanneschjerning.dk sender ud til næsten hele verden med Post Danmark. Du kan se fragtomkostningerne på dette skema. Fragtomkostninger vil fremgå af ordregodkendelsen inden du betaler.

Vi sender alle varer som pakkepost. Det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse beder vi dig kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til Post Danmark / PostNord med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os.

Susanneschjerning.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

Vi pakker altid varerne sikkert ind, så risikoen for fragtskader minimeres. Hos susanneschjerning.dk går vi op i bæredygtighed, derfor genbruger vi, hvor vi kan.

LEVERINGSTID

Vi sender pakker tirsdag og torsdag. Normal leveringstid inden for Danmark er 1-2 hverdage. Vi sender dig en track & trace kode.

HVOR BLIVER MIN PAKKE AF?

Hvis din pakke udebliver eller du bliver utålmodig, så kan du tracke & trace.

Du kan kontakt os på +45 6038 8272 eller studioshop@susanneschjerning.dk. Husk at finde dit ordrenummer frem.

 

FORTRYDELSESRET

Hos Susanne Schjerning Studio har du 14 dages fortrydelsesret, hvis du har fortrudt dit køb eller ikke er tilfreds med varen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal altså inden 14 dage fra modtagelse af varen, give os besked om, hvis du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal du give os på mail til studioshop@susanneschjerning.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du skal udfylde vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Her kan du finde returformularen, du kan selv printe og udfylde den. Når du har meddelt os, at du ønsker at returnere din ordre, skal du indenfor 14 dage, sende varen retur til os.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse af dette. Hvis dette skulle ske, fratrækker vi gebyret fra Post Danmark/PostNord for returforsendelse fra dit købsbeløb.

RETURNERING

Du skal sende din vare(r) retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer af en sådan størrelse eller skrøbelighed, at varen oprindeligt er påkrævet afhentet i Susanne Schjerning Studio på Sankt Jørgens Allé 5, st.th., 1615 København V. Danmark. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til;

Susanne Schjerning Studio, Sankt Jørgens Allé 5, st.th., 1615 København V. Danmark

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ej heller postpakker sendt uden omdeling.

Du kan også fortryde dit online køb ved at give tydelig meddelelse og aflevere varen personligt hos Susanne Schjerning Studio på Sankt Jørgens Allé 5, st. th. - 1615 København V

Bemærk: For varer, du har købt i vores fysiske butik hos Susanne Schjerning Studio Butik, Sankt Jørgens Allé 5, st.th, 1615 København V, Danmark, giver vi ikke pengene retur, men vi bytter gerne eller udsteder dig et tilgodebevis - i op til 14 dage efter købet.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper, som antages at blive forringet eller forældet hurtigt, er undtaget fortrydelsesretten;

  • Personligt tilpassede varer

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Når vi har modtaget og godkendt varen, refunderer vi købsprisen og eventuelle fragtomkostninger. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi tilbagebetaler med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

GAVERETURNERING

Hvis du har modtaget en gave, der er købt på susanneschjerning.dk og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere, har du mulighed for at betale differencen og få den tilsendt i stedet for. Udgifter i forbindelse med returnering samt ny levering dækkes af dig selv. I begge tilfælde skal du kontakte Susanne Schjerning Studio på tlf. +45 6038 8272 eller studioshop@susanneschjerning.dk. Tilbagesending foregår som beskrevet under returret. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven.

REKLAMATIONER

Når du handler på susanneschjerning.dk har du 24 måneders reklamationsret, hvis der er en mangel på varen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til eller afleveres til Susanne Schjerning Studio på følgende adresse:

Susanne Schjerning Studio, Sankt Jørgens Allé 5, st. th., 1615 København V, Danmark.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ej heller postpakker sendt uden omdeling. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

PERSONDATAPOLITIK

BEHANDLING AF PERSONDATA

Hos Susanne Schjerning Studio har vi brug for at indsamle persondata om vores kunder for at kunne håndtere ordrer og kommunikation med kunder på en fornuftig måde. I denne Persondatapolitik kan du læse mere om, hvilke informationer, vi indsamler, til hvilket formål og hvordan de bliver brugt, samt de registreredes rettigheder. Selvfølgelig passer vi godt på dine data og sælger dem ikke til fremmede.

Dataansvarlig

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af persondata, eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder som registreret, kan du kontakte Susanne Schjerning, administrerende direktør og dataansvarlig, på studio@susanneschjerning.dk

Hvilke persondata indsamler vi?

Når du bruger vores hjemmeside susanneschjerning.com indsamler vi de persondata, du indtaster, altså navn, e-mail, adresse og telefonnummer. Ligeledes indsamler vi data om, hvilke varer, du lægger i din kurv, samt hvilke varer, du køber, hvornår du køber dem og til hvilken pris. Disse informationer bliver opbevaret samlet som en kundeprofil. Hvis du opretter en profil hos os med en adgangskode eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver disse informationer ligeledes gemt som en kundeprofil eller lagt til din eksisterende profil.

Formålet med databehandlingen

Vi indsamler og opbevarer persondata som navn og kontaktinformation på vores kunder for at kunne behandle ordre, levere varerne til det valgte leveringssted samt kommunikere med dig som kunde, hvis der skulle være spørgsmål eller problemer med en ordre.

Vi indsamler og opbevarer information om hvilket sprog, kunder har besøgt siden på, for at kunne sende e-mails såsom ordrebekræftelse og leveringsinformation på et sprog kunden kan forstå.

Vi indsamler og opbevarer information om hvilke varer, der er købt, hvornår de er købt og til hvilken pris for at kunne give en god kundeservice og leve op til kundens fortrydelses- og reklamationsret. Vi opbevarer ligeledes denne information for at kunne kontakte kunden, hvis der skulle opstå behov for efterfølgende kommunikation f.eks. behov for at give yderligere information om produktet, information om ændringer i forbindelse med events, problemer med produktet så som produktionsfejl, samt for at kunne bede vores kunder om feedback på vores produkter og kundeservice.

Hvis du beder om at modtage nyhedsbrev fra os, bruger vi ligeledes kontaktinformation til at sende nyhedsbrev, og vi bruger information om tidligere køb til at målrette vores indhold og vise relevant markedsføring. e-mailmarkedsføring kræver særskilt og aktivt samtykke, og vi sender derfor kun nyhedsbreve til kunder, der aktivt tilmelder sig vores nyhedsbrev. Dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage både via kundeprofilen på vores side og via et link i bunden af hvert nyhedsbrev.

Periode for databehandling

Ovennævnte persondata, som indsamles via vores hjemmeside, bliver opbevaret som kundeprofil på ubestemt tid, eller til den registrerede beder om at blive glemt. Det er relevant for Susanne Schjerning Studio at beholde data på ubestemt tid, da vi tilbyder vores kunder services, som løber på ubestemt tid, og som vi derfor har brug for denne data for at kunne levere.

Hvis en kunde ikke længere ønsker, at vi opbevarer persondata, efterkommer vi naturligvis kundens ret til at få sin persondata slettet, se mere i afsnittet om registreredes rettigheder herunder.

Lovlighed

Ifølge Persondataforordningen gældende fra 25. maj 2018 er den type persondata, vi behandler om vores kunder, indbefattet i gruppen ”almindelige persondata”. Data af denne type kan lovligt behandles, når der er givet samtykke. På vores website er det derfor kun muligt at gå til betalingssiden og indtaste persondata, efter kunden aktivt har givet samtykke til vores "Handelsbetingelser" og at vi må behandle persondata beskrevet heri. Ved at sikre dette samtykke, samt informere om vores persondatapolitik, har vi således lovgrundlag for at behandle persondata om vores kunder.

Opbevaring af persondata og samtykke

De persondata og de samtykker, vi indsamler, bliver opbevaret og behandlet i vores online it-system, der håndterer vores hjemmeside og bagvedliggende data, og som leveres og administreres af Shopify. Shopify behandler denne data via deres databehandlingscenter i Irland. Vi har i denne forbindelse en databehandleraftale med Shopify, der sikrer, at persondata behandles i overensstemmelse med den europæiske lovgivning om persondata.

Kun medarbejdere hos Susanne Schjerning Studio, som har brug for adgang til persondata i forbindelse med håndtering af ordre eller administration af hjemmesiden, har adgang til de indsamlede persondata.

Overførsel til tredjeparter

Vi deler kun persondata med tredjeparter i det omfang, det er nødvendigt for at behandle kundens ordre og yde kundeservice, samt for at få vores hjemmeside og dens funktion til at fungere:

Som nævnt i det foregående afsnit, deler vi persondata med Shopify, da persondata bliver indsamlet og opbevaret i administrationsdelen af vores hjemmeside, som administreres af Shopify.

Derudover deler vi data med udviklere af applikationer til vores Shopify hjemmeside, da Shopify er opbygget som et skelet, hvor man tilkøber applikationer for at udvide med en række funktioner, der er nødvendige for at kunne behandle ordrer og gennemføre betalinger. Denne deling af data foregår efter gældende lovgivning, og alle samarbejdspartnere har skriftligt forpligtet sig til kun at anvende data til det aftalte formål, som er beskrevet i denne datapolitik, samt at sikre at data behandles sikkert og fortroligt. 

Registreredes rettigheder

Som registreret har du en række rettigheder i forhold til den persondata, som Susanne Schjerning Studio behandler, udover den ret til oplysning om databehandlingen, som gives i nærværende politik.

  1. Ret til indsigt: Du har til enhver tid ret til at kræve indsigt i den data, Susanne Schjerning Studio har indsamlet og opbevarer om dig. Du har ligeledes krav på at modtage denne information i et normalt forståeligt og transportabelt format.
  2. Ret til berigtigelse: Hvis du efter at have gjort brug af din ret til indsigt finder, at de persondata, vi opbevarer, ikke stemmer overens med sandheden, har du ret til få ændret og dermed korrigeret den data, vi opbevarer om dig.
  3. Ret til sletning: Du har ret til at få slettet persondata, som ikke længere er nødvendige for det formål, de er indsamlet til. Når din ordre er behandlet og reklamationsretten er udløbet, kan du således kontakte os og bede om at få din data slettet.
  4. Ret til indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse mod databehandlingen, selvom denne foregår lovligt. En indsigelse skal indeholde tungtvejende grunde til, at Susanne Schjerning Studio skal stoppe med databehandlingen.
  5. Ret til begrænsning af databehandling: Du har ret til at kræve, at behandlingen af persondata begrænses til lovlige formål, samt at behandlingen bliver suspenderet indtil rigtigheden af personoplysninger bliver undersøgt.
  6. Ret til at trække samtykke tilbage: Du har til enhver tid ret til at trække samtykke tilbage, hvis du har givet samtykke til en eller flere former for databehandling.

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af disse rettigheder, kan du kontakte dataansvarlig Susanne Schjerning på studio@susanneschjerning.dk

Klagemulighed

I Danmark er det Datatilsynet, der fører tilsyn med om Persondataloven og Persondataforordningen overholdes. Ønsker du at klage over Susanne Schjerning Studios behandling af din persondata, har du således ret til at klage til Datatilsynet. Vær opmærksom på, at en eventuel behandling af Datatilsynet forudsætter, at du først har kontaktet den dataansvarlige, som du mener handler i strid med persondataloven og fået dennes forklaring på sagen. Ønsker du at klage over Susanne Schjerning Studios behandling af dine persondata, bør du således først kontakte dataansvarlig Susanne Schjerning på studio@susanneschjerning.dk.

Profilering

Susanne Schjerning Studio bruger ikke persondata fra kunder til profilering eller til at træffe automatiserede afgørelser. 

COOKIES

Susanne Schjerning Studio bruger cookies til optimering af brugeroplevelse på susanneschjerning.com. Når du besøger susanneschjerning.com indsamler vi en række information om dig, din computer og din brug af vores hjemmeside. Når du bruger vores side, giver du samtykke til vores brug af cookies og indsamlingen af data om din brug af siden. 

Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og slette de cookies, der ligger på din harddisk. 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 24 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

Hvordan slipper jeg for cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at besøge: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad bruges cookies til?

Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Denne side er senest opdateret 25. maj 2018

Værsgo! Varen er lagt i din indkøbskurv. Vil du fortsæt dine indkøb eller at gå til kassen ?

c