Sov smukt i Meadow sengetøj 🌸 Fri fragt til pakkeshop ved køb over 799 kr. Sov smukt i Meadow sengetøj 🌸 Fri fragt til pakkeshop ved køb over 799 kr.

Se hvad vores søde kunder siger om

SENGETØJ
Det bedste sengetøj blødt og behageligt og flot design.
Gitte

Happy Horses er mit yndlingssengetøj som jeg altid bruger, det er super lækkert.Jeg har ikke fundet andre mærker som holder farve, facon og blødhed ved vask hver 14. dag. Mit nuværende sengetøj har været i brug i knap 3 år og er stadig flot og bærer ikke præg af de mange vask. Maria


Jeg elsker dit sengetøj, og jeg glæder mig meget til at få det :)
Emma

Her i huset sover vi udelukkende i Susanne Schjernings lækre bløde sengetøj. Godt design og skønt med lynlås i både pude- og dynebetræk.
Ulla

For år tilbage købte jeg både Happy Horses og Deer In the Woods sengetøj fra jeres skønne firma. Jeg har ekstrem sensitiv hud, så det er simpelthen det bedste sengetøj der findes!! Nu er det desværre ved at være slidt og er på jagt efter nye sæt. Har fået købt flere sæt fra andre firmaer, men intet er samme bløde kvalitet, Har desværre ikke kunne finde jeres fantastiske sengetøj i butikkerne. Hvis jeg skal købe hos jer online, hvilke sengetøj sæt er så præcis samme bløde kvalitet som mit?
Natasja
-    Alle sengesæt fra Notes by Susanne Schjerning, er i den samme lækre kvalitet af blød bomuldssatin.
Susanne

DUG
Så er dugen ankommet til Randers.
Hold da helt op, hvor er den smuk og af god kvalitet!
WAUH
Den er lagt på bordet, og passer perfekt til stuen. Jeg er MEGET glad.
Käthe

PUDER

Vi har hatt 2 sofaputer fra ditt design i mange år, men nå er de helt utslitt og jeg klarer ikke lenger å lappe/sy dem. Dessverre!

Derfor har jeg lett etter butikker i Norge som selger, men finner ingen. Dersom du har mulighet til å sende til Oslo blir jeg kjempeglad, og vil svært gjerne kjøpe 3 stk av vintage puten. De er rett og slett enestående pene.
Ragnhild

WEBSHOP
Tak og dejligt med hurtig betjening.
Charlotte

Mange tak for god service!
Lisbeth

Du er også super velkommen til at skrive til os og komme med her på siden.

Send en mail til studio@susanneschjerning.dk