❤️ Find skønne julegaver ❤️ Vælg din nye juledug ❤️Julegaver byttes til d. 14. januar ❤️ ❤️ Find skønne julegaver ❤️ Vælg din nye juledug ❤️Julegaver byttes til d. 14. januar ❤️

Det siger vores søde kunder...

Det bedste sengetøj blødt og behageligt og flot design.
Gitte

Happy Horses er mit yndlingssengetøj som jeg altid bruger, det er super lækkert.Jeg har ikke fundet andre mærker som holder farve, facon og blødhed ved vask hver 14. dag. Mit nuværende sengetøj har været i brug i knap 3 år og er stadig flot og bærer ikke præg af de mange vask. Maria


Jeg elsker dit sengetøj, og jeg glæder mig meget til at få det :)
Emma

Her i huset sover vi udelukkende i Susanne Schjernings lækre bløde sengetøj. Godt design og skønt med lynlås i både pude- og dynebetræk.
Ulla

For år tilbage købte jeg både Happy Horses og Deer In the Woods sengetøj fra jeres skønne firma. Jeg har ekstrem sensitiv hud, så det er simpelthen det bedste sengetøj der findes!! Nu er det desværre ved at være slidt og er på jagt efter nye sæt. Har fået købt flere sæt fra andre firmaer, men intet er samme bløde kvalitet, Har desværre ikke kunne finde jeres fantastiske sengetøj i butikkerne. Hvis jeg skal købe hos jer online, hvilke sengetøj sæt er så præcis samme bløde kvalitet som mit?
Natasja
-    Alle sengesæt fra Notes by Susanne Schjerning, er i den samme lækre kvalitet af blød bomuldssatin.
Susanne

Så er dugen ankommet til Randers.
Hold da helt op, hvor er den smuk og af god kvalitet!
WAUH
Den er lagt på bordet, og passer perfekt til stuen. Jeg er MEGET glad.
Käthe

Tusind tak for super god behandling – og for hurtig levering af Jeres skønne produkter. Jeg e så glad for at have fundet frem til Jer igen, da vi gennem årene har købt mange Susanne Schjerning flotte puder, sengetøj, vaser, brusekabinestof, vandkarafler, skærebræt osv osv, og vi elsker simpelthen motiverne og den super kvalitet.

 Anette