Susanne Schjerning

susanne-schjerning-design

Susanne Schjerning
Designer & Maker

Jeg er Susanne og har de sidste 15 år arbejdet som tekstildesigner.
Som designer arbejder jeg i feltet mellem unika håndværk og mainstream design, i en balance mellem kontrast og harmoni.
Jeg skaber stemninger og arbejder intuitivt med farven og materialer og mønstre, og jeg vil glædes over at dele dem med dig.

 

Min historie

susanne-schjerning-studio-butik-sankt-jørgens-alle 5-københavnV

November 2017 åbner jeg min nye butik og Studio på Sankt Jørgens Allé 5, København V.

 

pop up-deign i bredgade -susanne schjerningMaj 2017 - Pop Up shop WORK & SHOP  i Bredgade 66, Kbh K

Med et kig ind i Værkstedet og Salg af unika puder, grafiske tryk, hjerter kort og punge. Super skønt lokale og tak for besøg :-)

 

sengetøj-susanne-schjerning-notes-ixora flora2017 - Notes by Susanne Schjerning

Ny designlinje Notes by Susanne Schjerning lanceres i samarbejde med Rikki Tikki Company. Sengetøj, puder, sengetæpper og duge til din bolig.

 

 

2016 - SUSANNE SCHJERNING STUDIO HÅNDHOLDT

Jeg vender nu tilbage til værkstedet, med et nyt malerisk udtryk som bliver til unika håndtrykte puder, billeder og kort, med vægt på kvalitet og værdier .... i SUSANNE SCHJERNING STUDIO HÅNDHOLDT.

2008 - 2016  Sengetøj og duge

design by susanne schjerning, bliver til en større kollektion af boligtekstiler, i starten sengetøj og duge, som stadig er den vigtige base for kollektionen, der hele tiden fornyer sit blomsterne og stemningsfulde univers. Jeg arbejder som industriel designer i samarbejdet med Rikki Tikki Company.suanne-schjerning-tekstil tryk-håndtryk-design2003 - 2009  Pude kollektioner

Fra unika håndtryk på værkstedet, til lille produktion i Danmark. I disse år designer jeg i alt 11 pudekollektioner, der blev trykt på et tekstil trykkeri i København og syet på systue i Helsingør. Den lille og nære produktion. Sammen med vintage puderne sælges de i Danmark og Norge under mit navn; design by Susanne Schjerning. 

 

susanne-schjerning-designer-unika-puder2000 - 2003  Unika håndtryk på værkstedet

I de første år som designer arbejder jeg i mit textil værksted på Nørrebrogade, hvor jeg eksperimenterer og håndtrykte mine unike puder, der blev syet af vintage tekstiler. De smukke gamle duge med håndbroderi, mormors blonder og tidligere tiders husflid, som lå gemt væk i skuffer og skabe i kvaliteter, som ikke kan købes i dag, blev mit materiale. Stofferne blev klippet op, syet og derefter håndtrykt med enkle grafiske print som tal og blomstermotiver. Signaturen var en flere lags historiefortælling på en smuk pude, der i virkeligheden var en slags sampling af materialer og indtryk, der smeltede sammen i et særegent mix af mønstre, med dristige farvekombinationer og vilde tryk…. Unika puder håndtykt på værkstedet.

 

1992 - 1999  Uddannet på Danmarks designskole

Min design uddannelse er fra Danmarks Design Skole, med speciale i tekstil tryk. Afgang fra Institut for Unika. Nuværende KADK,  Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

 

Susanne Schjerning

Designer & Maker

Oktober 2017

Værsgo! Varen er lagt i din indkøbskurv. Vil du fortsæt dine indkøb eller at gå til kassen ?

c