Butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag kl. 12 - 18. Webshop sender gratis til pakkeshop i DK. Butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag kl. 12 - 18. Webshoppen sender pakker tirsdag og torsdag. Vores sommer udsalg er igang og vi tilbyder gode rabatter på mange udvalgte varer. En god start på dit smukke og unikke hjem. Se hvilke design, der er på udsalg. Vi sender fragtfrit til pakkeshop i Danmark.

Susanne Schjerning Studio

 

Med udgangspunkt i håndtrykte unika tekstiler og en lille dansk produktion grundlagde Susanne Schjerning i 2003 - Susanne Schjerning Studio. Siden da har Susanne skabt en let genkendeligt boligtekstil brand på det Skandinaviske marked. Brandet og designet er skabt med fokus på kvalitet, materiale og farve, samt fokus på at bringe det håndtegnede og personlige skæve udtryk med over i den industrielle og digitale produktion. 

”I mit design stræber jeg efter at være nærværende over for tidsånden, tendenser, politik, kunst og ikke mindst vores daglige liv og det vi længes efter. Og i dét finder jeg idéerne til nye designs. Min ambition er at forene håndværk, teknik, inspiration og kreativitet til et unikt design – tilgængeligt for alle” – Susanne Schjerning.

I butik Susanne Schjerning Studio i København kan du opleve alt Susannes design, som består blandt andet består af kvalitets sengetøj, flotte og praktiske duge, unika puder og håndlavede tryk i rammer. I butikken får du personlig betjening og rådgivning, af Susanne selv, til hvordan du kan indrette dit hjem smukt og personligt.

Besøg butikken på Sankt Jørgens Allé 5, 1615 København V

Åbningstider
Tirsdag - Onsdag - Torsdag
Kl. 12.00 - 18.00