SUSANNE SCHJERNING STUDIO

 

Susanne Schjerning Studio er håndholdt unika.

Jeg eksperimenterer og udvikler løbende nye ting, og det første jeg vil præsentere fra mit studio, er mit design af håndtrykte og håndmalede unika puder.


Hver pude er unik, og der findes kun en af hver, som tilhører en familie af samme udtryk.

Det unikke, det håndlavede og historiebærende tekstiler med et kunstnerisk udtryk. Den serielle unika, som jeg kalder det, er et fagfelt, jeg godt lide at arbejde i.

 

Mit design er afsøgninger og eksperimeter med stof og farveblandinger, seriegrafisk tekstiltryk, overlap, og den naturlige tilfældighed i håndens penselstrøg. hvor jeg arbejder med udtrykket mellem kontrast og harmoni.

 

UNIKA

Jeg kan lide det serielle. At arbejde med forskelligheden, variationen, så hver pude er helt unik og bærer på sin egen historie om håndværk og kvalitet samtidig med, at det hele hænger sammen.

Det er en krævende disciplin at skabe unika på den måde. Jeg skal være superkoncentreret og åbne for de kreative og kunstneriske sluser, for at kunne ramme plet og være forskellig på samme tid, hver gang.

 

UNIQUE NO:

Alle puder, der kommer fra mit værksted, er unika og håndlavet. Det betyder, at der kun findes en eneste af hver. Puderne kan være i samme farvefamilie, eller minde lidt om hinanden, men de har alle den lille forskellighed, så du kan se det håndlavede.

Alle puder har sit eget håndstemplede nummer "Unique No:" på et mærke i indersømmen. Der kan du finde og se pudens nummer.

Bæredygtighed

I Susanne Schjerning Studio arbejder jeg med upcycling af vintagetekstiler, lokal produktion, håndværk, bæredygtige tekstiler, miljøvenlige farver og genbrug. Det unikke; kun originaler - ingen kopier. Du kan læse mere om min bæredygtighed.

I min Studioshop kan du se og købe mine nye serier af unikke, håndlavede puder og the&kaffe toppe. Alt er nummereret, og der findes kun en af hver, som kan blive din helt egen. Puderne kan sammensættes på mange måder og din samling bliver helt unik.

KONTAKT

M studioshop@susanneschjerning.dk

T  6038 8272

BESØG MIT STUDIO - LAV EN AFTALE

Hvis du vil se og røre mine nye puder for bedre at kunne vælge, er du super velkommen til at besøge mig.

Lav en aftale på studio@susanneschjerning.dk eller ring på 6038 8272


SUSANNE SCHJERNING STUDIO


Sankt Jørgens Allé 5,

1615 København V

 

Alle produkter er håndlavet på mit værksted af mig. Jeg har fået hjælp af en praktikant, min dejlige mand og vores skønne model unger.

Susanne Schjerning

Designer & Maker

April 2016

Værsgo! Varen er lagt i din indkøbskurv. Vil du fortsæt dine indkøb eller at gå til kassen ?

c