Fri fragt ved køb over 795 kr. 🌼 Vi sender pakker hver dag med GLS fra 49 kr. 🎁 Julegaver byttes indtil d. 9. januar Fri fragt ved køb over 795 kr. 🌼 Vi sender pakker hver dag med GLS fra 49 kr. 🎁 Julegaver byttes indtil d. 9. januar

Susanne Schjerning Studio

I Susanne Schjerning Studio skaber vi skønne og stemningsfulde design til dig og din bolig.

Vi ønsker at inspirerer dig til at indrette dig glædeligt og ekstra personligt i dit hjem. Både med smukt og super blødt sengetøj og de håndtrykte puder og botaniske billeder, fra vores eget værksted.  

Med udgangspunkt i håndtrykte unika tekstiler og en lille dansk produktion grundlagde Susanne Schjerning i 2003 - Susanne Schjerning Studio. Siden da har Susanne skabt en let genkendeligt boligtekstil brand på det Skandinaviske marked. Brandet og designet er skabt med fokus på kvalitet, materiale og farve, samt fokus på at bringe det håndtegnede og personlige skæve udtryk med over i den industrielle og digitale produktion. 

”I mit design stræber jeg efter at være nærværende over for tidsånden, tendenser, politik, kunst og ikke mindst vores daglige liv og det vi længes efter. Og i dét finder jeg idéerne til nye designs. Min ambition er at forene håndværk, teknik, inspiration og kreativitet til et unikt design – tilgængeligt for alle” – Susanne Schjerning.

Besøg vores webshop her og se alle Susannes vidunderlige design på sengetøj