Få personlig stil med et smukt silketørklæde * Fri fragt ved køb over 695 kr. Få personlig stil med et smukt silketørklæde * Fri fragt ved køb over 695 kr.
 • Bæredygtighed og sengetøj

  Bæredygtighed og sengetøj

  Høj kvalitet og lang levetid er kerneværdier  for sengetøj fra Notes by Susanne Schjerning

  Sengetøjet er et højkvalitetsprodukt som har lang levetid. Lang levetid er det mest bæredygtige for alle produkter.

  Vi producerer i Europa hos vores velkendte leverandør, så vi er sikre på sengetøjets høje kvalitet og at hele produktionen er så sikker som muligt, både hvad angår spildevand, materialer og arbejdsforhold.

   

  Køb lækkert blødt sengetøj i Susanne Schjerning Studio webshop

   

  Sengetøj fra Notes by Susanne Schjerning

  Sengetøj Notes by Susanne Schjerning

  Sengetøjet fra Notes by Susanne Schjerning er et kvalitetsprodukt med lang levetid. Materialet til sengetøjet er bomuld, vævet i en lækker bomuldssatin af høj kvalitet. Det har fået en ”easy care” behandling, som sørger for, at du ikke behøver at stryge sengetøjet. Stofforbruget er reduceret ved at bruge lynlås som lukning.

   

  Sengetøj fra Notes by susanne er produceret efter Oeko-Tex Standart 100

   

  Sengetøjet er produceret efter OEKO-TEX® STANDARD 100. Du kan finde OEKO-TEX® STANDARD 100 mærket inde i sengetøjet. Mærkatet "Tiltro til tekstiler - testet for sundhedsskadelige stoffer" i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX giver dig en effektiv beskyttelse mod uønskede skadelige stoffer i sengetøjet.


  TC200 - derfor er sengetøjet så blødt

  Sengetøjet fra Notes by Susanne Schjerning er lækkert og dejlig blødt, fordi selve stoffet er vævet i en 40x40 satin-binding. Tallet 40x40 betegner antallet af tråde i både skud og trådretning. Jo højere tal, des finere vævning og dermed et blødere stof. Betegnelsen for vores sengetøj er TC 200, som betyder Tread Count. Sengetøjet med design af Susanne Schjerning har altid været TC 200.

  - "For år tilbage købte jeg både Happy Horses og Deer In the Woods sengetøj fra jeres skønne firma. Jeg har ekstrem sensitiv hud, så det er simpelthen det bedste sengetøj der findes!! Nu er det desværre ved at være slidt og er på jagt efter nye sæt. Har fået købt flere sæt fra andre firmaer, men intet er samme bløde kvalitet, Har desværre ikke kunne finde jeres fantastiske sengetøj i butikkerne. Hvis jeg skal købe hos jer online, hvilke sengetøj sæt er så præcis samme bløde kvalitet som mit?"
  Natasja

  - "Alle sengesæt fra Notes by Susanne Schjerning, er i den samme lækre kvalitet af blød bomuldssatin."
  Susanne

   

  Meadow sengetøj i det blødeste bomuldssatin fra Notes by Sysanne Schjerning

  "Det bedste sengetøj blødt og behageligt og flot design."
  Gitte

   

   

  Køb lækkert blødt sengetøj i Susanne Schjerning Studio webshop

  PRODUKTION AF SENGETØJ

  Notes sengetøjet bliver produceret i Tyrkiet hos BBS. Vi har samarbejdet med BBS siden 2007.

  Se mere om Notes by Susanne Schjerning produktion - klik her


  DONÉR

  Hvis du bliver træt af sengetøjet eller at det er blevet for slidt, efter mange års brug, opfordrer vi dig til at donere det til en genbrugsbutik. De fleste genbrugsbutikker sorterer det tøj og tekstil de får ind, så aflevér endeligt dit brugte sengetøj til dem, da stoffet kommer til ”opkrads” – og på den måde kan man genanvende bomuldsfibrene.

  INDPAKNING

  Når du køber dit sengetøj, vil det være pakket ind i plastemballage, for at beskytte sengetøjet. Plastemballagen er fremstillet af genbrugsplast.

  SÅDAN PASSER DU GODT PÅ DIT SENGETØJ

  Hvis du passer godt på dit sengetøj kan det holde rigtig længe. For at bevare de flotte og dybe farver, skal du vaske sengetøjet på vrangen med lynlåsen halvt lukket. Husk at vaske dit nye sengetøj før brug sammen med lignende farver på max 60 grader. Undgå tumbleren, for det slider på stoffet, tør i stedet ude eller inde med god udluftning, så gavner du også miljøet.

  VASKESYMBOLER

   

  I Notes by Susanne Schjerning ønsker vi at arbejde videre med bæredygtighed og økologisk bomuld.

   


   

  Jeg elsker senegtøjet Happy horses fra Notes by Susanne Schjerning 

  Sov smukt og blødt!

  "Her i huset sover vi udelukkende i Susanne Schjernings lækre bløde sengetøj. Godt design og skønt med lynlås i både pude- og dynebetræk".
  Ulla

  Køb lækkert blødt sengetøj i Susanne Schjerning Studio webshop