Få personlig stil med et smukt silketørklæde * Fri fragt ved køb over 695 kr. Få personlig stil med et smukt silketørklæde * Fri fragt ved køb over 695 kr.

Susanne Schjerning designeren bag silketørklæder fra HAZEL Cph

Om Susanne Schjerning designer for HAZEL Cph

Bag HAZEL Cph står designer Susanne Schjerning, der er kendt for særlige sanselige farvestemninger og høj kvalitet.

Silketørklæder fra det nye HAZEL Cph er en luksuriøs videreførelse af Susannes design, til tidsløse og komplicerede håndlavede artworks, kombineret med det ægte og luksuriøse silkemateriale.

 

"I min praksis brænder jeg for at fordybe mig i skabelsen af unikke og tidløse artwork design, fyldt med farve og mønster. Af farvet og transparent papir og stofbånd fletter jeg store fletværk til harlequin mønstre i naturlig størrelse. Det er min leg med farver og farvetoner, sammensætninger og møder i simple og komplicerede flettede vævninger, til et værk med harmoni og kontrast, med et særligt stærkt visuelt udtryk.

Det er en transformation af det håndlavede og unikke med de mangfoldige farver, der via digitalprint muligør, at de fine detaljer overføres så smukt i 1:1 størrelse, med alle de mange farvetoner til silken.

Det store fletværk fotograferes af min dygtige fotograf og jeg placerer og spejler værket til et design på silken. Silken printes på det lækreste, ægte og rene naturmateriale silke.

Silketørklæderne digitalprintes i England i en bæredygtig og resursebesparende produktion. Ved digitalprint bruges kun meget lidt farve og vand og kun det stof der printes. Det reducerer spild med 90% i forhold til en normal tekstilproduktion. I England kan de samtidig sy de fine rullede kanter, der giver silketørklæderne et eksklusivt look.

Et silketørklæde fra HAZEL Cph er særligt og smykker dig med styrke og farve. Jeg vælger de lækreste, ægte og rene naturmaterialer, så vi skånsomt, lokalt og i lille skala kan skabe smukke, ægte langtidsholdbare Slow Fashion silketørklæder."

 

Susanne Schjerning
Designer

 

Køb lækkert silketørklæde i Susanne Schjerning Studio webshop

 

Følg Susanne Schjerning Studio på Instagram

 silketørklæder perfekt gave hverdagsluksus tørklæde rødt artwork aflangt tørklæde