Butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag kl. 12 - 18. for køb over 300 kr. i Webshop sender vi gratis til pakkeshop i DK. Studio butikken er åben tirsdag - onsdag - torsdag kl. 12 - 18. Webshoppen sender pakker tirsdag og torsdag. Tilmeld dig vores nyhedsunivers og få 10% på din første ordre. En god start på dit smukke og unikke hjem. For ordre over 300 kr. sender vi fragtfrit til pakkeshop i Danmark.

Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

BEHANDLING AF PERSONDATA

 

Selvfølgelig passer vi godt på dine data og sælger dem ikke til fremmede :-)

Hos Susanne Schjerning Studio har vi brug for at indsamle persondata om vores kunder for at kunne håndtere ordrer og kommunikation med kunder på en fornuftig måde. I denne Persondatapolitik kan du læse mere om, hvilke informationer, vi indsamler, til hvilket formål og hvordan de bliver brugt, samt de registreredes rettigheder.

Dataansvarlig

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af persondata, eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder som registreret, kan du kontakte Susanne Schjerning, administrerende direktør og dataansvarlig, på studio@susanneschjerning.dk

Hvilke persondata indsamler vi?

Når du bruger vores hjemmeside susanneschjerning.dk indsamler vi de persondata, du indtaster, altså navn, e-mail, adresse og telefonnummer. Ligeledes indsamler vi data om, hvilke varer, du lægger i din kurv, samt hvilke varer, du køber, hvornår du køber dem og til hvilken pris. Disse informationer bliver opbevaret samlet som en kundeprofil. Hvis du opretter en profil hos os med en adgangskode eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver disse informationer ligeledes gemt som en kundeprofil eller lagt til din eksisterende profil.

Formålet med databehandlingen

Vi indsamler og opbevarer persondata som navn og kontaktinformation på vores kunder for at kunne behandle ordre, levere varerne til det valgte leveringssted samt kommunikere med dig som kunde, hvis der skulle være spørgsmål eller problemer med en ordre.

Vi indsamler og opbevarer information om hvilket sprog, kunder har besøgt siden på, for at kunne sende e-mails såsom ordrebekræftelse og leveringsinformation på et sprog kunden kan forstå.

Vi indsamler og opbevarer information om hvilke varer, der er købt, hvornår de er købt og til hvilken pris for at kunne give en god kundeservice og leve op til kundens fortrydelses- og reklamationsret. Vi opbevarer ligeledes denne information for at kunne kontakte kunden, hvis der skulle opstå behov for efterfølgende kommunikation f.eks. behov for at give yderligere information om produktet, information om ændringer i forbindelse med events, problemer med produktet så som produktionsfejl, samt for at kunne bede vores kunder om feedback på vores produkter og kundeservice.

Hvis du beder om at modtage nyhedsbrev fra os, bruger vi ligeledes kontaktinformation til at sende nyhedsbrev, og vi bruger information om tidligere køb til at målrette vores indhold og vise relevant markedsføring. e-mailmarkedsføring kræver særskilt og aktivt samtykke, og vi sender derfor kun nyhedsbreve til kunder, der aktivt tilmelder sig vores nyhedsbrev. Dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage både via kundeprofilen på vores side og via et link i bunden af hvert nyhedsbrev.

Periode for databehandling

Ovennævnte persondata, som indsamles via vores hjemmeside, bliver opbevaret som kundeprofil på ubestemt tid, eller til den registrerede beder om at blive glemt. Det er relevant for Susanne Schjerning Studio at beholde data på ubestemt tid, da vi tilbyder vores kunder services, som løber på ubestemt tid, og som vi derfor har brug for denne data for at kunne levere. Ordre oplysninger slettes efter 2 år.

Hvis en kunde ikke længere ønsker, at vi opbevarer persondata, efterkommer vi naturligvis kundens ret til at få sin persondata slettet, se mere i afsnittet om registreredes rettigheder herunder.

Lovlighed

Ifølge Persondataforordningen gældende fra 25. maj 2018 er den type persondata, vi behandler om vores kunder, indbefattet i gruppen ”almindelige persondata”. Data af denne type kan lovligt behandles, når der er givet samtykke. På vores website er det derfor kun muligt at gå til betalingssiden og indtaste persondata, efter kunden aktivt har givet samtykke til vores "Handelsbetingelser" og at vi må behandle persondata beskrevet heri. Ved at sikre dette samtykke, samt informere om vores persondatapolitik, har vi således lovgrundlag for at behandle persondata om vores kunder.

Opbevaring af persondata og samtykke

De persondata og de samtykker, vi indsamler, bliver opbevaret og behandlet i vores online it-system, der håndterer vores hjemmeside og bagvedliggende data, og som leveres og administreres af Shopify. Shopify behandler denne data via deres databehandlingscenter i Irland. Vi har i denne forbindelse en databehandleraftale med Shopify, der sikrer, at persondata behandles i overensstemmelse med den europæiske lovgivning om persondata.

Kun medarbejdere hos Susanne Schjerning Studio, som har brug for adgang til persondata i forbindelse med håndtering af ordre eller administration af hjemmesiden, har adgang til de indsamlede persondata.

Overførsel til tredjeparter

Vi deler kun persondata med tredjeparter i det omfang, det er nødvendigt for at behandle kundens ordre og yde kundeservice, samt for at få vores hjemmeside og dens funktion til at fungere:

Som nævnt i det foregående afsnit, deler vi persondata med Shopify, da persondata bliver indsamlet og opbevaret i administrationsdelen af vores hjemmeside, som administreres af Shopify.

Derudover deler vi data med udviklere af applikationer til vores Shopify hjemmeside, da Shopify er opbygget som et skelet, hvor man tilkøber applikationer for at udvide med en række funktioner, der er nødvendige for at kunne behandle ordrer og gennemføre betalinger. Denne deling af data foregår efter gældende lovgivning, og alle samarbejdspartnere har skriftligt forpligtet sig til kun at anvende data til det aftalte formål, som er beskrevet i denne datapolitik, samt at sikre at data behandles sikkert og fortroligt. 

Vi deler info om dit navn, adresse, mail og tlf nummer med vores fragtleverandører.

Registreredes rettigheder

Som registreret har du en række rettigheder i forhold til den persondata, som Susanne Schjerning Studio behandler, udover den ret til oplysning om databehandlingen, som gives i nærværende politik.

  1. Ret til indsigt: Du har til enhver tid ret til at kræve indsigt i den data, Susanne Schjerning Studio har indsamlet og opbevarer om dig. Du har ligeledes krav på at modtage denne information i et normalt forståeligt og transportabelt format.
  2. Ret til berigtigelse: Hvis du efter at have gjort brug af din ret til indsigt finder, at de persondata, vi opbevarer, ikke stemmer overens med sandheden, har du ret til få ændret og dermed korrigeret den data, vi opbevarer om dig.
  3. Ret til sletning: Du har ret til at få slettet persondata, som ikke længere er nødvendige for det formål, de er indsamlet til. Når din ordre er behandlet og reklamationsretten er udløbet, kan du således kontakte os og bede om at få din data slettet.
  4. Ret til indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse mod databehandlingen, selvom denne foregår lovligt. En indsigelse skal indeholde tungtvejende grunde til, at Susanne Schjerning Studio skal stoppe med databehandlingen.
  5. Ret til begrænsning af databehandling: Du har ret til at kræve, at behandlingen af persondata begrænses til lovlige formål, samt at behandlingen bliver suspenderet indtil rigtigheden af personoplysninger bliver undersøgt.
  6. Ret til at trække samtykke tilbage: Du har til enhver tid ret til at trække samtykke tilbage, hvis du har givet samtykke til en eller flere former for databehandling.

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af disse rettigheder, kan du kontakte dataansvarlig Susanne Schjerning på studio@susanneschjerning.dk

Klagemulighed

I Danmark er det Datatilsynet, der fører tilsyn med om Persondataloven og Persondataforordningen overholdes. Ønsker du at klage over Susanne Schjerning Studios behandling af din persondata, har du således ret til at klage til Datatilsynet. Vær opmærksom på, at en eventuel behandling af Datatilsynet forudsætter, at du først har kontaktet den dataansvarlige, som du mener handler i strid med persondataloven og fået dennes forklaring på sagen. Ønsker du at klage over Susanne Schjerning Studios behandling af dine persondata, bør du således først kontakte dataansvarlig Susanne Schjerning på studio@susanneschjerning.dk.

Du skal sende din klage til Klageportalen for Nævnenes hus.

Profilering

Susanne Schjerning Studio bruger ikke persondata fra kunder til profilering eller til at træffe automatiserede afgørelser. 

COOKIES

Susanne Schjerning Studio bruger cookies til optimering af brugeroplevelse på susanneschjerning.com. Når du besøger susanneschjerning.com indsamler vi en række information om dig, din computer og din brug af vores hjemmeside. Når du bruger vores side, giver du samtykke til vores brug af cookies og indsamlingen af data om din brug af siden. 

Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og slette de cookies, der ligger på din harddisk. 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 24 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

Hvordan slipper jeg for cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at besøge: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad bruges cookies til?

Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Denne side er senest opdateret 26. februar 2020